
بهزاد مرادی (3/3): بنیانگذار سایت سکان آکادمی
بخش اول پادکست آقای بهزاد مرادی با موضوع آشنایی با ایشان و داستان برنامه نویس شدن ایشان و قمست دوم آن با موضوع سکان آکادمی و داستان پیدایش آن و همچنین انتقال تجربیات آقای مرادی در حوزه ی راه اندازی و مدیریت یک سایت آموزشی گذشت و حالا در قسمت سوم و پایانی پادکست آقای بهزاد مرادی درباره ی تجربه ی ایشان در تولید محتوا صحبت می کنیم. ایشان بیش از 820 محتوای با کیفیت در سایت سکان آکادمی منتشر کردند و قبل از آن هم در سایت هایی همچون نارنجی و نردبان دوره های پربازدیدی را منتشر کردند.
درباره ی نحوه ی مدیریت زمان با ایشان صحبت می کنیم ومشخصات افرادی را که برای تولید محتوا، مناسب نیستند را به ما می گویند.
و در پایان ایشان درمورد دغدغه ی اصلی شان که آن هم کپی رایت است با ما صحبت می کنند و توضیح می دهند چطور اجازه ندهیم DNA کاری مان خراب شود و انتخابی نکنیم که باعث بشود مسیر شغلی مان به بیراهه برود.