بهزاد مرادی (1/3)

گفتگو با بهزاد مرادی (1/3)

بنیان‌گذار سایت سکان آکادمی

00:00:00 00:00:00 playerbar-podcast-background podcast-playbar-timeline-background
00:00:00 00:00:00
دی 1399 برنامه‌نویسی
فهرست موضوعی
  • داستان آشنایی آقای مرادی با برنامه نویسی از تهران تا تورنتو 00:03:50
  • همکاری با سایت نارنجی و آشنایی با فضای مدیریتی آن 01:06:00
  • برنامه نویس جماعت یکی از بی تعهد ترین نیروهای بازار کار است. 01:18:20
  • لحظاتی که نفس کشیدن برای آقای مرادی سخت شد. 01:25:30
  • اهمیت تحصیلات دانشگاهی مرتبط با کامپیوتر در برنامه نویس شدن. 01:33:40
امتیاز این اپیزود
4338 score-svg-img
با «دنبال کردن» دسته‌بندی‌ها از انتشار محتواهای موردعلاقه‌تان در تمام بخش‌های سکان ‌آکادمی مطلع می‌شوید.
برنامه‌نویسی
برنامه‌نویسی

معرفی اپیزود

به قسمت 63 ام از رادیو فول استک سایت سکان آکادمی خوش آمدید. در این قسمت که به مناسبت تولد هفت سالگی سکان آکادمی ضبط شده است میهمان عزیزی داریم که طی 62 پادکست قبلی، ایشان پشت میکروفن میزبان نشسته بودند ولی حالا وقت اون رسیده که به عنوان میهمان برای ما از این سالهای تجربه شون بگن.

در قسمت اول از مجموعه ی سه قسمتی مصاحبه با آقای بهزاد مرادی، که قسمت های بعدی هم در همین هفته منتشر خواهد شد، با آقای مرادی بیشتر آشنا می شویم و داستان جذاب برنامه نویس شدن ایشان را که از میدان ولیعصر تهران شروع می شود و امروز به شرکتی در تورنتوی کانادا می رسد، با بیان شیوا و لذت بخش ایشان می شنویم. و همچنین داستان فراز و فرودهایشان در این مسیر را با ما درمیان می زارن و از سختی هایی می گن که اون روز باعث ناراحتی زیادی برایشان شده بود و امروز که از آن سختی ها بزرگتر شده اند دیگر به چشم یک تجربه به آن نگاه می کنند.

در ادامه ی این پادکست درباره ی نظر جنجالی ایشان مبنی بر اینکه برنامه نویس جماعت به منزله ی بی تعهد ترین افراد جامعه است بیشتر می شنویم و شاید در انتها با ایشان هم عقیده هم بشویم.

او که لیسانس مترجمی زبان انگلیس دارد برای ما از نقش تحصیلات مرتبط با کامپیوتر در موفقیت ها و عدم موفقیت ها در این حوزه صحبت می کند.

فهرست موضوعی
  • داستان آشنایی آقای مرادی با برنامه نویسی از تهران تا تورنتو 00:03:50
  • همکاری با سایت نارنجی و آشنایی با فضای مدیریتی آن 01:06:00
  • برنامه نویس جماعت یکی از بی تعهد ترین نیروهای بازار کار است. 01:18:20
  • لحظاتی که نفس کشیدن برای آقای مرادی سخت شد. 01:25:30
  • اهمیت تحصیلات دانشگاهی مرتبط با کامپیوتر در برنامه نویس شدن. 01:33:40
امتیاز این اپیزود
4338 score-svg-img
با «دنبال کردن» دسته‌بندی‌ها از انتشار محتواهای موردعلاقه‌تان در تمام بخش‌های سکان ‌آکادمی مطلع می‌شوید.
برنامه‌نویسی
برنامه‌نویسی

عالی بود

09 تیر 1400

بسیار عالی بود، بسیار عالی!!!

15 اردیبهشت 1400

واقعاً آدم درس میگیره از داستان پر فراز و نشیب زندگی ایشون

15 اردیبهشت 1400

مسیر موفقیت چقدر میتونه پر پیچ و خم باشه

06 اردیبهشت 1400

این سری پادکست ها میتونه ادامه داشته باشه؟

05 اردیبهشت 1400

خیلی خوب بود لذت بردم. یک سری دروس دانشگاهی مثل ساختمان داده، الگوریتم، شبکه، معماری وسیستم عامل به طور ضمنی توی مسیر برنامه نویس شدن یاد گرفته میشند و کسی مستقیما بهشون نیاز پیدا نمیکنه همین باعث شده دوره آموزشی خوبی براش پیدا نشه و مرجع یادگیریش همون دانشگاه باشه که اونجا هم بیش از اندازه روش وقت گذاشته میشه و البته همه افراد هم که به دانشگاه نمیرند. اگر یک سری دوره (هرچند کوتاه) توی این مباحث آماده بشه خیلی خوبه و شخص خودآموز میتونه بعد از مثلا یک سال که برنامه نویسی یاد گرفت و روی یک تکتولوژی تسلط نسبی پیدا کرد، بیاد سراغ این دوره ها و با نیمه پنهان کامپیوتر آشنا بشه.

30 فروردین 1400

مفید و لذت بخش بود خوب شد در مورد نردبان توضیح دادید من یه زمانی آموزش جاوا و اندروید رو از اونجا گرفتم ولی بعد ها خود سایت رو دیگه پیدا نکردم. البته آرشیوش رو نگه داشتم خیلی خاطره انگیزه 😍

19 اسفند 1399

کانادا🤦‍♀️

27 بهمن 1399

هنوز پادکست رو نشنیدم ولی خیلی خوشحال شدم از دیدن آقای مرادی! آقای مرادی دمتون گرم دوستتون داریم ادامه بدید به کارهای خوبتون :) من خیلی خیلی پیگیر سکان و رادیو فول استک هستم و در قالب منتورینگ هم از یک بار تجارب ایشون استفاده کردم و خیلی خیلی عالی بود. ایشالا موفق باشید و خوشحال :)

11 بهمن 1399

مرادی جان یعنی تو خاک کانادام رفتی ولی دست از سر این PHP بر نداشتی؟! :)) خدا حفظت کنه. گوش ندادم هنوز پادکستت رو ولی امیدوارم از روند مهاجرت و نقل مکانت هم گفته باشی. پ.ن : ولی خودمونیم زیادی برای خودت پپسی باز میکنی ها! سه مرحله پادکست آخه! (منهای اون قبلیه البته!) زاکربرگه کی بودی :))

06 بهمن 1399

آقای معدنی عزیز سلام 1 - خیلی خیلی خوشحال شدم که بعد از مدتها رادیو فول استک منتشر شد. این که این بار میزبان شما هستید هم جای تبریک داره و امیدوارم که ادامه مسیر پادکست موفق باشید و ما شاهد این اپیزودهای با حال خوب باشیم. 2 - برای دفعات بعد یه پیشنهاد دوستانه داشتم اونم اینه که اگر جزو محدودیتهای کاری نیست، از ماوسیقی بیشتر استفاده کنید. شخصاً دوست دارم که کل پادکست گفتگو باشه اما به نظرم این موضوع برای همه صادق نیست و ممکنه یک جاهایی خسته بشن. 3 - میهمان این اپیزود یکی از دوست داشتنی‌ترین آدمهایی هست که دیده بودم و واقعاً از ته دل براش آرزوی سلامتی و موفقیت و شادی دارم. حیف که ایران هر روزه چنین سرمایه‌های انسانی رو از دست می‌دیم. 4 - کاش برای پلیر انتهای این پست هم تغییراتی رو اِعمال کنید. زمانی که «رادیو فول استک» راه افتاد همین پلیر بود، الان هم همینه. پلیری که قابلیت افزایش و یا کاهش سرعت گفتگو رو به مخاطب بده و یا این که بشه چند ثانیه عقب و جلو برد خیلی خوب میشه. این بخش از کامنت رو کماکان به عنوان پیشنهاد دوستانه بپذیرید لطفاً. 5 - اگر آخر اپیزود هم راه‌های ارتباط با پادکست رو معرفی کنی بد نیست. بنر کنار همین پست می‌گه که فید رو در اپهای پادکست وارد کنیم. این شیوه یک زمانی جواب بود، الان فقط کافیه فول استک رو به فارسی در اپهای پادکستی جستجو کنند. راستی «رادیو فول استک» شبکه اجتماعی مستقل نداره؟ 6 - در نهایت خدا قوت می‌گم به شما و آقای «مرادی» و براتون آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت دارم

25 دی 1399
online-support-icon