امیرحسین پی‌براه

گفتگو با امیرحسین پی‌براه

فوق‌دکترای بیگ دیتا و متخصص سیستم‌های توزیع‌شده

مهر 1397 بدون دسته بندی
00:00:00 00:00:00 playerbar-podcast-background podcast-playbar-timeline-background
00:00:00 00:00:00
مهر 1397 بدون دسته بندی
امتیاز این اپیزود
2659 score-svg-img

معرفی اپیزود

امیرحسین پی‌براه در حال حاضر با سمَت Assistant Professor در علوم کامپیوتر در دانشگاه KTH کشور سوئد مشغول به فعالیت است و استاد دروس Data Intensive Computing Platforms و Large-scale Machine Learning & Deep Learning می‌باشد. وی دکترای خود را در سال ۲۰۱۳ در زمینهٔ سیستم‌های توزیع‌شده از دانشگاه KTH اخذ کرد سپس فوق‌دکترای خود را با پژوهش در زمینهٔ بیگ دیتا در مؤسسه تحقیقاتی SICS سوئد و همچنین دانشگاه Oxford ادامه داد.

در دورهٔ دکترا، امیرحسین پی‌براه بر روی سیستم‌های توزیع‌شده و به طور مشخص بر روی شبکه‌های به اصطلاح Peer to Peer و الگوریتم‌های مبتنی بر Gossip کار کرد و در پایانامه‌اش راه‌کاری به منظور استفاده از این دست شبکه‌ها برای توزیع دیتای آنلاین در مقیاس بالا معرفی کرد. در دورهٔ فوق‌دکترا هم وی ابتدا تمرکزش را بر روی کار با بسترهای پردازش داده‌های عظیم (از جمله Spark) گذاشت و چندین سخنرانی در این خصوص ارائه کرد؛ سپس تحقیقاتش را در زمینهٔ کار با بیگ دیتا ادامه داد و به سَمت استفاده از الگوریتم‌های ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ برای تحلیل بیگ دیتا پیش رفت (Data Intensive Computing Platforms نام دوره‌ای است حول کلود و سایر حوزه‌های وابسته که توسط ایشان برگزار شده است.)

امتیاز این اپیزود
2659 score-svg-img

فکر کنم تا حالا ۳ بار گوش دادم بازهم لذت بردم ! خواهشا آقای دکتر بازهم زمانشونو برای ما کنار بذارن.

07 خرداد 1399

خدا قوت . عالی بود

13 دی 1398

کاش آقای دکتر بازهم وقت کنار بگذارند بازهم مصاحبه کنند بسیار مفید و استاد گونه صحبت می‌کنند

11 دی 1398

چقدر خوب می‌شد اگر این مصاحبه‌را هم مثل موارد قبلی بخش بندی می‌کردید. گوش‌دادن به پادکستی با این اندازه بسیار مشکل است ،‌و ثانیا در خیلی موارد ممکن است فردی سوالی داشته باشد ، اما وقت کافی برای گوش‌دادن به کل پادسکت را نداشته باشد اینگونه او به راحتی می‌‌تواند سوال خود را از لیست پیدا کرده و دقیقا به جواب سوالش برسد اما اگر بخش‌بندی وجود نداشته باشد فرد مورد نظر از دیدن اندازه پادکست وحشت کرده اصلا به آن گوش نمی‌دهد ،‌البته منظور من این نیست که اندازه پادکست را کم کنید که این کار بسیار مذموم است بلکه فقط می‌خواهم اهمیت بخش‌بندی را بگویم ، ثالثا ممکن است فردی علاقه به سوالی نداشته باشد ، همچنین او می‌تواند قسمت مورد نظر را skip کرده به بقیه پادکست گوش دهد.

20 بهمن 1397

سلام، توضیحات خوبی داده شد واقعا خیلی مفید و‌ ارزشمند بود خسته نباشید ⁦❤️⁩

04 دی 1397

مصاحبه کننده خیلی ضعیف عمل می‌کنه بیشتر بدرد مصاحبه با یک آدم نسبتا مناسب هست.

29 آذر 1397

سلام. این پادکست خیلی پرمحتوا و عالی بود اقای مرادی. اگه بتونید شخصی پیدا کنید که به طور علمی به موضوع جذاب بلاک چین بپردازید معرکه است. با سپاس از سایت خوبتون و کارتون.

21 آذر 1397

سلام روزتون بخیر ممنون میشم تفاوت اصلی بین sql و‌nosql و‌ تفاوت کاربردهاشون رو برای کار با داده توضیح بدید

20 آذر 1397

سلام جناب دکتر توی ایران اگر افراد در دوره PhD تحصیل کنند اصولا از زندگی خودشون یک جورایی عقب میمونن چون از هیچ جایی ساپورت نمیشن و دانشگاه های ایران هم با صنعت غریبه هستند و مانند دانشگاه های غربی با شرکت های بزرگ در رابطه نیستند، و هم چنین دکترا هزینه های زیادی داره و دانشگاه های ایران هم هیچ نوع اسکالرشیپ و فاند و ... رو به دانشجو ها نمیدن . به نظر شما ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی یا آمریکای شمالی هم ، همین حالت هست یا با فاند و اسکالرشیپ هایی که به دانشجوهای دکترا میدن ، ارزش داره که یک فرد 4 سال عمر و زمان بگذاره برای دوره PhD و زندگی یک دانشجوی PhD چطور میگذره . با سپاس فراوان

18 آذر 1397

سلام و خسته نباشید به آقای دکتر و آقای بهزادی. اگر امکانش هست این سوال رو بپرسید تفاوت یک فرد که تحصیلات اکادمیک رو ادامه داده و ارشد و دکترا رو هم خونده با فردی که همین مدت رو فقط به مطالعه برنامه نویسی و کار برنامه نویسی گذرونده و طبیعتا شخص سنیوری محسوب میشود چیست؟ شاید سوال خیلی کلیشه ای باشد اما من بیشتر بدنبال روشن شدن مرزهای حیطه کاری یک فرد محقق در کامپیوتر ساینس هستم تفاوت های سطح کاری آنها چیست؟ ( تفاوت حقوق - آینده دارتر بودن افق شغلی - ... ) چقدر ادامه تحصیل در مقاطع عالی رو پیشنهاد میکنید برای کسی که عطش یادگیری‌ست؟ خیلی ممنون میشم اگر این سوال رو بپرسید آقای بهزادی عزیز

05 آذر 1397
online-support-icon