Sokan Academy

18 نکته برای نوشتن یک رپورتاژ آگهی اصولی

18 نکته برای نوشتن یک رپورتاژ آگهی اصولی

 

رپورتاژ نوعی آگهی تجاری است که در بیشتر دیده شدن سایت شما و دریافت بک‌لینک تاثیر دارد. در واقع رپورتاژ مقاله یا نوشته‌ای است که صاحب یک سایت برای گرفتن بک‌لینک و همینطور ترافیک، با پرداخت هزینه‌ای به یک سایت معتبر دیگر، مقاله را با قرار دادن لینک سایت خود در آن، در سایت میزبان منتشر می‌کند. به عنوان مثال شما یک سایت در زمینه خدمات سئو دارید و قصد دارید درمورد پکیج سئوی داخلی خود برای کاربران توضیحاتی دهید. ابتدا باید محتوایی بنویسید و در آن در مورد خدمات خود صحبت کنید و تمام گزینه‌های موجود در پکیج را به صورت کامل و شفاف توضیح دهید. همچنین در آخر محتوا یک توضیح مختصر و جامع در مورد شرکت خود بنویسید. سپس با پرداخت هزینه به سایت‌های معتبر و مرتبط، متن خود را در یک سایت‌ منتشر کنید و لینک‌های مربوطه را در آن قرار دهید. حال شما یک رپورتاژآگهی دارید.

 

بخش های رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی از 2 بخش تشکیل می‌شود:

1.سایت میزبان و مهمان

قبل از نوشتن رپورتاژآگهی، ابتدا باید سایت مهمان و میزبان را مشخص کنید. سایت مهمان، سایت شما است و شما باید صفحه‌ای که قصد دارید برای آن تبلیغات انجام دهید را انتخاب کنید. سپس سایتی مرتبط با موضوع صفحه‌ی انتخابی پیدا کنید و وضعیت سئوی آن را بررسی کنید. در صورت خوب بودن وضعیت سایت، می‌توانید تولید محتوا را شروع کنید.

انتخاب رسانه‌ مناسب، مهم‌ترین اصل موفقیت رپورتاژ!

5 عامل زیر را در هنگام انتخاب یک سایت، برای انتشار رپورتاژآگهی در نظر داشته باشید: 

1.مرتبط بودن موضوع سایت میزبان و مهمان به یکدیگر

2.مرتبط بودن موضوع مقاله با سایت مهمان و میزبان

3.بررسی اعتبار دامنه سایت میزبان

4.بررسی امتیاز اسپم سایت

5.بررسی میزان ترافیک سایت میزبان

با استفاده از افزونه‌‌های ابزار Ahrefs و Moz می‌توانید تمام اطلاعت اولیه یک سایت را به راحتی به دست آورید.

 

2.محتوای رپورتاژآگهی

بعد از انتخاب سایت مهمان و میزبان، حال باید یک محتوای سئو محور و مرتبط با هر دو سایت بنویسید که برای مخاطب مفید باشد و باعث ایجاد احساس نیاز در مخاطب شود و مخاطب را به سایت شما هدایت کند. جنبه تبلیغاتی نداشته باشد و مخاطب با خواندن آن بیشتر از کسب‌وکار شما اطلاعات بدست آورد.

 

تاثیر رپورتاژآگهی در فروش سایت

این قسمت را با یک مثال برای شما توضیح می‌دهم. تصور کنید رپورتاژ آگهی خود را باموضوع "بهترین شرکت‌ خدمات سایت در تهران" در سایت میزبان منتشر کرده‌اید. در این مقاله ویژگی‌های یک شرکت ارائه دهنده‌ی خدمات سایت خوب را گفته‌اید و در آخر شرکت خودتان را که در زمینه‌ی طراحی سایت فعالیت دارد را معرفی کرده‌اید. حال زمانی که مخاطب عبارت "بهترین شرکت‌های خدمات سایت" را در گوگل جستجو می‌کند و به مقاله شما می‌رسد تصور می‌کند که شخصی قصد راهنمایی و کمک به او را داشته است و این متن به هیچ‌وجه برای او جنبه‌ی تبلیغاتی ندارد و مخاطب موضعی نسبت به آن ندارد و شروع به بررسی سایت‌ معرفی شده می‌کند.

مهم‌ ترین مزایای رپورتاژ آگهی برای جذب کاربر هدف:

  • ایجاد حس اعتماد
  • ورود کاربر هدف از سایت میزبان به سایت شما
  • احتمال بالای خرید کاربر از شما
  • آشنایی بیشتر کاربر با خدمات و محصولات شما
  • نرخ کلیک بالا بر صفحاتی که در رپورتاژ خود قرارداده‌اید.

 

مزایای رپورتاژ آگهی بر سایت

 

1.افزایش ترافیک سایت

قرار دادن لینک سایتتان در دیگر سایت‌ها، باعث معرفی سایت شما به دیگر کاربران، و افزایش ورودی و ترافیک سایت شما می‌شود.

 

2.برندسازی

با تکرار مکرر لینک‌سازی خارجی برای سایتتان، به برندسازی سایت خود از دید گوگل کمک می‌کنید. همچنین برای برندسازی اصولی‌تر و حرفه‌ای‌تر، برای اینکه برندتان هم در دید کاربران و هم در دید ربات‌ها ماندگار شود می‌توانید در متن مقاله از نام برند خود استفاده کنید، بدون اینکه به آن لینک دهید. همچنین می‌توانید انکرتکست ترکیبی استفاده کنید که در آن در چند کلمه خدمات و برندتان در کنار یکدیگر  استفاده شده‌اند.

 

3.سئوی سایت

رپورتاژآگهی تاثیرات فراوانی بر سئوی سایت دارد. از جمله:

  • افزایش رتبه سایت
  • افزایش بک ‌لینک سایت
  • افزایش اعتبار سایت
  • راحت ‌تر شدن کسب رتبه‌ برای کلمه ‌کلیدی هدف
  • کسب لینک فالو برای سایت

 

گوگل با رپورتاژ آگهی موافق است؟

گوگل معتقد است که سایت‌ها باید با تولید محتوای اصولی و طبیعی از دیگر سایت‌ها لینک دریافت کنند و هزینه‌ای برای این کار پرداخت نشود. اما با بررسی شرایط کار سایت‌های دیگر متوجه می‌شوید که اگر بخواهید طبق خواسته گوگل پیش بروید، پیشرفت در فضای وب بسیار سخت خواهد شد. پس بهتر است به‌گونه ای برای سایت خود رپورتاژآگهی منتشر کنید که گوگل شک نکند. اما چگونه؟

  • به مدت طولانی از یک انکر تکست ثابت استفاده نکنید.
  • در ابتدای مقاله به خود لینک ندهید.
  • هرچند وقت یک‌بار تعداد رپورتاژآگهی خود را تغییر دهید.(به عنوان مثال در یک ماه 3 رپورتاژآگهی و در ماه دیگر 1 رپورتاژآگهی منتشر کنید.)

تکرار یک کار به صورت مداوم و ربات‌گونه باعث می‌شود که گوگل به شما شک کند. پس سعی کنید استراتژی سئوی خود را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که گوگل بداند که یک انسان در پشت این سایت است و به صورت طبیعی سعی دارد رتبه و اعتبار سایت خود را افزایش دهد.

 

نحوه نوشتن یک رپورتاژآگهی اصولی

رپورتاژ آگهی باید به گونه‌ای نوشته شود که علاقه و توجه خواننده را جلب کند و حس کنجکاوی او را برانگیزد تا کاربر بعد از خواندن متن رپورتاژآگهی، برای پیدا کردن اطلاعات کامل‌تر وارد سایت شما شود. در این راستا، به 18 نکته زیر توجه کنید:

 

1.عنوان و مقدمه

محتوای خود را به صورتی شروع کنید که کاربر بعد از خواندن مقدمه‌ی مقاله، ترغیب شود که خواندن آن را ادامه دهد. می‌توانید با یک مثال و یا یک داستان آغاز کنید و یا در ابتدای مقاله، جواب سوال اصلی‌ای که کاربر به خاطر آن وارد مقاله شما شده است را به صورت کلی بدهید.

 

2.اطلاعات درست و کاربردی

سعی کنید مقاله‌ای بنویسید که برای کاربر مفید باشد و به جواب سوالش برسد. محتوای مقاله را از منابع معتبر پیدا کنید و مطابق با کسب‌وکار خود بومی‌سازی کنید.

 

3.نقل قول کنید

درمقاله‌ی خود از عباراتی مانند به نقل قول از، به گفته‌ی و... استفاده کنید. به عنوان مثال شما مقاله‌ای نوشته‌اید که کلمه‌کلیدی‌اش "رپورتاژآگهی رایگان" است و نام سایت شما یونویس است. پس می‌توانید در محتوا از عبارت "به نقل قول از یونویس رپورتاژآگهی رایگان یکی از راه‌های کسب بک‌لینک رایگان است" استفاده کنید. در این هنگام شما کلمه‌کلیدی اصلی را همراه با برند استفاده کرده‌اید و حتی اگر در این قسمت لینکی قرار ندهید بازهم امتیاز آن را دریافت می‌کنید.

4.خودتان را معرفی کنید

ترجیحا در انتهای مقاله، شرکت، برند و افرادی که در شرکت شما می‌توانند به کاربران کمک کنند را به صورت کامل به کاربر معرفی کنید. انجام این کار باعث می‌شود که حتی اگر کاربر وارد سایت شما نشد، بازهم شرکت شما در ذهنش ماندگار شود و شما را بشناسد.

 

5.منحصربه فرد باشید

محتوایی یونیک و غیرتکراری بنویسید. از دیگر سایت‌ها ایده بگیرید اما هرگز متنی را کپی نکنید. سعی کنید برتر از رقبا باشید. مقالات رقبا را در مورد موضوعی که قصد دارید برایش تولید محتوا کنید، بررسی کنید و سپس از همه لحاظ بهتر از رقبا باشید. این‌گونه رپورتاژآگهی شما به لینک اول گوگل می‌رسد و یک امتیاز مثبت دیگر هم دریافت می‌کنید. همچنین به علاوه کاربران سایت میزبان، اگر کاربری به دنبال محتوای شما باشد، با جستجو در موتور جستجو به مقاله شما می‌رسد، هم جواب سوالش را بدست می‌آورد و هم با شما آشنا می‌شود.

 

6.اصول نگارشی را رعایت کنید

رعایت اصول نگارشی به درک بهتر محتوا توسط کاربر، خوانایی راحت‌ترمتن و زیبایی بصری کمک می‌کند. پس در هنگام نوشتن محتوا، برای تاثیرگذارتر شدن مقاله‌تان، به علائم نگارشی دقت کنید.

 

7.محتوای تبلیغاتی ممنوع

محتوایی بنویسید که در آخر مخاطب را به جواب سوالش برساند و جنبه اطلاعاتی داشته باشد و در این میان خدمات و محصول خود را به مخاطب معرفی کنید. کاربران در برابر تبلیغات مستقیم گارد دارند و ما با استفاده از رپورتاژآگهی سعی داریم در آن‌ها تاثیر مثبتی نسبت به خدمات و برندمان ایجاد کنیم.

 

10.استفاده از کلمات LSI و هم خانواده با کلمه‌کلیدی هدف

در مقاله خود به علاوه‌ی کلمه‌کلیدی اصلی، از کلمات مترادف هم استفاده کنید. این کار باعث درک بهتر مقاله توسط ربات‌ها و کاربر و خوانایی بهتر مقاله می‌شود.

 

11.عنوان کردن نقاط قوت محصولات یا خدمات

دیگر دوره‌ی بی‌عیب و نقص بودن گذشته است. سعی کنید با کاربر روراست باشید. مزایا و معایب خود را کاملا صادقانه بیان کنید و به کاربر اجازه دهید خودش انتخاب کند.

 

12.عدم استفاده بیش از حد از کلمات‌کلیدی در متن رپورتاژ

بیش از اندازه از کلمه‌کلیدی اصلی و کلمه‌کلیدی مترادف استفاده نکنید. استفاده‌ی بیش از حد از چند کلمه در مقاله باعث کاهش جذابیت مقاله می‌شود و همچنین گوگل مقاله و تمام لینک‌های موجود در آن را به انجام سئوی کلاه سیاه متهم می‌کند.

 

13.توجه به پرسونای مخاطبان سایت میزبان برای انتخاب نوع نگارش

قبل از نوشتن محتوای رپورتاژآگهی، لحن، ادبیات و نوع نگارش دیگر مقالات سایت میزبان را بررسی کنید.

 

14.استفاده از تصاویر باکیفیت و مرتبط با کسب وکارتان

تصاویر از مهم‌ترین المان‌های یک وبسایت هستند و باعث تاثیرگذارتر شدن یک مقاله می‌شوند. پس حتما از تصاویر جذاب استفاده کنید تا محتوای شما در ذهن مخاطب ماندگارتر شود. همچنین در عکس‌ها لوگوی خود را قرار دهید. این کار باعث برندسازی در برابر مخاطب و ربات‌ها می‌شود.

 

15.داشتن استراتژی برای لینک ‌سازی اصولی

  • هرگز در ابتدای مقاله (پاراگراف اول) لینک خود را قرار ندهید.
  • تعداد لینک‌هایی که در مقاله قرار می‌دهید متناسب با تعداد کلمات محتوا باشد.

تعداد لینک‌های استفاده شده در مقاله به سیاست سئوی خارجی شما و قوانین سایت میزبان بستگی دارد اما در کل مراقب تعداد لینک‌ها باشید و محتوای خود را با لینک پر نکنید که این کار سئوی کلاه سیاه است و نتیجه معکوس می‌دهد.

16.انتخاب موضوع جذاب و به روز

موضوعی انتخاب کنید که مخاب به دنبال آن است. موضوعی که به کسب‌وکار شما مرتبط است و مخاطبی که آن مقاله و محتوا را می‌خواند به احتمال زیاد به خدمات شما نیاز دارد.

17.انکرتکست

در هنگام انتخاب انکر تکست، می‌توانید از موارد زیر کمک بگیرید:

  • کلمه‌ کلیدی هدف به صورت کامل
  • استفاده از برند به علاوه کلمه ‌کلیدی اصلی
  • ادرس URL صفحه
  • ترکیب چند کلمه ‌کلیدی مختلف

 

18.نتیجه ‌گیری و کال تواکشن (CTR) درست

در نهایت سعی کنید مقاله را به صورتی تمام کنید که ذهن مخاطب درگیر شود، بعد از درگیر کردن مخاطب، او را به انجام کاری دعوت و با خود همراهش کنید.

 

درآخر

یکی از فاکتورهای تاثیرگذار بر افزایش امتیاز و اعتبار هر سایت، تعداد بک‌لینک و کیفیت بک‌لینک هر سایت است. رپورتاژآگهی هم نوعی بک‌لینک است که تاثیر بسیار زیادی در تمام جنبه‌های سایت شما دارد. به همین خاطر سعی کنید در ساخت آن دقت کافی را داشته باشید. در لینک‌سازی خارجی کیفیت بسیار مهم‌تر از کمیت است. سعی کنید به جای ماهی 5 رپورتاژآگهی سطحی، یک رپورتاژآگهی اصولی و پربار برای سایت خود آماده کنید و منتظر دیدن نتیجه آن باشید.

 

این محتوا آموزنده بود؟
سئو

sokan-academy-footer-logo
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به سکان آکادمی می باشد.