دورهی آموزش ویدیویی CSS (سی اس اس) تمامی ویژگیها، جزئیات و ریزه کاری های CSS را تدریس میکند و هر مفهوم را به صورت تمرینهای عملی در هر بخش به خوبی آموزش میدهد. اگر میخواهید به عنوان برنامه نویس فرانت اند استخدام شوید، یادگیری CSS یک قدم اصلی بعد از یادگیری HTML است و این دورهی آموزشی به شما کمک میکند برای ورود به بازار کار و پاسخ دهی به سوالات مصاحبه شغلی CSS آماده شوید. علاوه بر این در صورتی که در حوزهی UI/UX فعالیت میکنید نیز، مهارت CSS میتواند به عنوان یک مزیت درخشان در رزومهی شما بدرخشد و شانس استخدام شما را به عنوان UI/UX کار ارشد بالا ببرد.
CSS چیست؟
صفحات وبی که با استفاده از تگ های HTML ساخته میشوند از هر گونه زیبایی ظاهری مبرا هستند و اگر بخواهیم این گونه صفحات را به یک ساختمان تشبیه کنیم، بایستی بگوییم که همچون سازهی اصلی یک ساختمان بوده که هیچ گونه رنگ و شکلی ندارند!
با پیشرفت وب، نیازهای کاربران هم به مراتب بیشتر شد که یکی از اساسیترین آن ها، نیاز به زیبایی ظاهری برای صفحات وب بود. به همین منظور، زبانی تحت عنوان CSS که مخفف Cascading Style Sheets به معنی الگوهای آبشاری است توسط Håkon Wium Lie در سال ۱۹۹۶ ابداع شد تا همچون سازهی یک ساختمان که با استفاده از رنگ، گچبری، سنگ کاری و … زیبا می گردد، صفحات خام HTML را زیبا سازد. سی اس اس، حدود پنج سال پس از ابداع زبان HTML توسعه یافت و به مرور زمان که مرورگرهای بیشتری اقدام به پشتیبانی از آن کردند، در میان توسعهدهندگان جای خود را باز کرد و امروزه به عنوان بخش لاینفک دنیای وب شناخته میشود.
با استفاده از زبان CSS (که در کنار HTML و JavaScript جزو سه تکنولوژی اصلی مورد استفاده در فضای وب است)، به راحتی خواهیم توانست هر یک از تگ های HTML را استایل دهیم. به طور کلی، در اینجا منظور از استایل دادن این است که بتوانیم رنگ نوشته ها، اندازه ی آن ها، چینش، سایه و بسیاری چیزهای دیگر را کنترل کنیم.
فریمورک های CSS
دنیای فریمورکهای CSS بسیار وسیع و گسترده است. با استفاده از این فریمورک ها، میتوانیم کیفیت، سرعت و دقت بیشتری به کد نویسی وبسایتهای خود اضافه کنیم. انتخاب هرکدام، بسته به نیاز شما متفاوت خواهد بود. در ادامه به برخی از این فریموک ها اشاره می کنیم:
- Bootstrap
- TailwindCSS
- Materialize
- Material Design Lite
- BULMA
- Skeleton