آموزش مقدماتی لاراول

محبوب ترین فریمورک PHP رو قورت بده!

بروزرسانی 10 اسفند 1401

آموزش مقدماتی لاراول
رایگان
آموزش مقدماتی لاراول

آموزش مقدماتی لاراول

رایگان
سرفصل‌های دوره
لینکداین تلگرام توییتر

کاربر عزیز، شما به عنوان کاربر مهمان در وبسایت سکان آکادمی حضور دارید. برای ، به حساب کاربری تان وارد شوید.

* شما پس از ورود، مجددا به همین صفحه بر می گردید.

header-svg-bg

معرفی دوره


در این دوره از سایت سکان آکادمی تصمیم داریم به شما یکی از معروف‌ترین ابزار برنامه نویسی وب را معرفی کنیم. بهتر است اصلاح کنم، فراتر از یک ابزار.

اگر تازه برنامه نویس شدید و نگران این هستید که برنامه‌تان چقدر تمیز و اصولی نوشته شده یا اینکه نگران هستید که چقدر باید در برنامه نویسی عمیق شوید تا بتوانید یک اپلیکیشن وب را راه بیاندازید یا حتی نمی‌دانید که از کجا شروع کنید، پس بهتر است با یک فریمورک و مجموعه ابزار شروع کنید.

لاراول یکی از معروف‌ترین و بهترین فریم ورک‌های PHP است. از زمان انتشار اولین لاراول در بیش از 10 سال پیش در سال 2011، لاراول به سریع ترین فریمورک‌های PHP در حال رشد در بازار تبدیل شد و خیلی سریع از بقیه فریم ورک های محبوب مانند Symfony ،CodeIgniter و Yii پیشی گرفت :

در تصویر زیر نیز که براساس محبوبیت اخیر گیت هاب ارائه شده، فاصله‌ی لاراول با سایر فریم ورک های PHP را می‌بینید :

در هر صورت چه در توسعه وب، تازه کار باشید و چه فقط در مورد لاراول کنجکاو باشید؛ ما در این دوره می‌خواهیم به این سوال ساده پاسخ دهیم که لاراول به زبان ساده چیست و بعد قدم به قدم از آن استفاده کنیم تا باهم یک وب اپلیکیشن ساده را پیاده کنیم.

لاراول چیست؟

لاراول یک فریمورک PHP منبع باز است که برای ساخت وب‌سایت‌ها و برنامه ها استفاده می‌شود. لاراول شامل تمام اجزا و ویژگی های لازم برای کمک به توسعه دهندگان وب برای ایجاد یک وب سایت با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP است. 

مثل خیلی از فریم ورک های محبوب وب، لاراول از رویکرد MVC برای توسعه پیروی می‌کند که اگه با این رویکرد آشنا نیستید پیشنهاد می‌کنیم حتما در قسمت جستجوی سکان آکادمی درباره‌اش سرچ کنید تا به دوره‌ها و مقاله‌های مناسب در این حوزه دسترسی داشته باشید.

چرا لاراول بیاموزیم؟

  • لاراول به توسعه‌دهنده اجازه می‌دهد تا از کتابخانه بزرگی از قابلیت‌های از پیش برنامه‌ریزی شده (مانند احراز هویت، مسیریابی و قالب‌بندی HTML) استفاده کند. دسترسی به این کتابخانه ساخت سریع برنامه‌های کاربردی وب قوی را آسان تر می کند و در عین حال میزان کدنویسی لازم برای برنامه نویس را به حداقل می رساند.
  • لاراول یک محیط توسعه بسیار کاربردی و همچنین خط فرمان خیلی خیلی کاربردی ارائه می‌دهد. علاوه بر این، لاراول برای خودش یک ORM خیلی قوی دارد که برای دسترسی ساده‌تر به داده ها و تغییر داده ها از آن استفاده می‌کند.
  • برنامه‌های لاراول بسیار مقیاس پذیر هستند و دارای پایگاه های کد با قابلیت نگهداری آسان هستند.
  • به لطف قابلیت ماژولار بودن لاراول و مدیریت قوی که در مدیریت نیازمندی ها و وابستگی (dependency) ها دارد، توسعه‌دهندگان می‌توانند به طور یکپارچه عملکردی را به برنامه های خود اضافه کنند.

اگر می‌خواهید یک درک واقعی از مزایای لاراول و کاربردهای آن داشته باشید، بهتر است که وارد شوید و در اعماق لاراول کاوش کنید. در این دوره ما قدم به قدم قسمت های مختلف لاراول را به شما به صورت کاربردی آموزش می‌دهیم تا در انتها در سطح مقدماتی بتوانید با فریم ورک لاراول کار کنید و برنامه وب دلخواه خودتان را بنویسید.

header-svg-bg

مدرس شما در این دوره


علیرضا جزایری
علیرضا جزایری teacher-role-verified-icon
توسعه دهنده Back-End

از سال 96 با برنامه نویسی آشنا شدم و با زبان های c++ و java وارد این دنیا شدم. بعد از مدتی فهمیدم به وب علاقه دارم و یادگیری PHP رو شروع کردم. در حال حاضر دو سالی میشه که به عنوان توسعه دهنده Back-end تو شرکت نوآوری دیجیتال صدرا مشغول به کارم و روی محصولات مختلفی از جمله سکان آکادمی کار می کنم.

header-svg-bg

سوالات متداول


  • تمام کسانی که اطلاعات پایه ای از PHP دارند و می خواهند اصولی تر و تحت یک چارچوب استاندارد کدنویسی کنند.
  • تمام کسانی که به برنامه نویسی وب علاقه دارند.
  • تمام کسانی که به برنامه نویسی در حوزه ی Backend علاقه دارند.
  • تمام کسانی که در صدد پیاده سازی یک API Server هستند.

بله. برای این دوره حداقل باید دوره ی مقدماتی PHP را گذرانده باشید. تا بتوانید خیلی راحت تر و سریع تر با این دوره ارتباط برقرار کنید. علاوه بر این، از آنجا که Laravel با رویکرد MVC پیاده شده است پس برای درک بهتر، آشنایی کافی با آن بسیار کمک کننده می باشد.

 از آنجایی که فریمورک لاراول مبتنی بر PHP است، برای استفاده از آن باید مفاهیم PHP و OOP و همچنین سینتکس های اساسی آن را بدانید.

اگر ندانید چگونه PHP را توسعه دهید، یادگیری لاراول بی معنی خواهد بود.

لاراول در درجه اول یک فریم ورک بک اند است. برخی از عملکردهای فرانت اند جزئی را ارائه می دهد، اما با فریم ورک فرانت اند دیگری به نام Vue.js بهترین همکاری را دارد. اسناد و پشتیبانی آنلاین فراوانی برای ادغام Vue.js با لاراول و همچنین سایر فریم ورک‌های فرانت اند وجود دارد.

لاراول یک زبان برنامه نویسی نیست. در واقع یک فریمورک است و زبان انتخابی در این فریم ورک PHP است. قبل از یادگیری لاراول، ابتدا باید PHP را یاد بگیرید.

بسیاری از کاربران در مورد اینکه لاراول یک CMS است یا یک فریم ورک سردرگم می شوند. برای روشن تر شدن ، CMS هر برنامه ای با عملکردهای اضافی است که بر اساس یک چارچوب موجود است. نمونه های محبوب CMS شامل وردپرس و دروپال است که هر دو به شما دسترسی محدودی برای سفارشی کردن صفحه وب خود می دهند. با این حال، لاراول چارچوبی است که می تواند برنامه ها را حفظ کند. همه چیز در لاراول باید با کد برنامه نویسی نوشته شود، به همین دلیل دانش اولیه PHP اجباری است. از قضا می توان از لاراول برای ساخت پلتفرم های CMS استفاده کرد.

پس از گذراندن این دوره، می توانید برنامه های ساده ی وب پیاده کنید و یا حتی یک اپلیکیشن بر مبنای API ایجاد کنید. برای ورود به بازار کار بهتر است دوره ی پیشرفته ی لاراول را نیز بگذرانید و مطمئن باشید در مسیری قرار گرفتید که بازار کار خوبی در انتهای آن در انتظار شماست.

برنامه نویس Front End شو!

در  کارراهه‌ی فرانت اند سکان آکادمی؛ دوره‌های آموزشی ویدیویی و متنی، دوره‌های پروژه محور، آزمون‌های منظم و بسیاری خدمات دیگر طراحی شده است تا هر آنچه که برای استخدام به عنوان برنامه نویس Front-End نیاز دارید را داشته باشید.

cover-of-برنامه نویس Front End شو!
online-support-icon