این دورهٔ آموزشی که پیش از این در سایت نردبان منتشر میشد دربرگیرندۀ مفاهیم پایهای این زبان است که از تاریخچهٔ این زبان شروع شده و تا مفاهیم نسبتاً پیچیدۀ آن ادامه مییابد که از آن جمله میتوان به شیئگرایی، کانکارنسی و غیره اشاره کرد. یکی از مزایای دورهٔ آموزش زبان جاوا سکان آکادمی پروژهمحور بودن این دوره است و مؤلف دوره تمام تلاش خود را به کار بسته تا فرض را بر این بگذارد که دانشجویان این دورهٔ آموزشی هیچگونه پیشزمینهای در حوزهٔ کدنویسی ندارند.
معرفی زبان برنامهنویسی جاوا
پیش از هر چیز توجه داشته باشیم که زبان Java را با زبان JavaScript اشتباه نگیریم؛ به طور کلی، جاوا یک زبان چندمنظوره و شییٔگرا است و تا حدودی شبیه به زبان سیپلاسپلاس است اما شییٔگرایی در آن سادهتر شده است و از قابلیتهای سطح پایین کمتری پشتیبانی میکند. یکی از قابلیتهای زبان برنامهنویسی جاوا این است که مدیریت حافظه را به صورت خودکار انجام میدهد مضاف بر اینکه خالقین جاوا شعار جالبی که دارند با این مضمون که «یک بار بنویس و همهجا اجراش کن». لازم به یادآوری است که تا قبل از عرضهٔ زبان برنامهنویسی کاتلین، جاوا به عنوان اصلیترین زبان توسعهٔ اپلیکیشن برای سیستمعامل اندروید محسوب میشد.
خالق زبان برنامهنویسی جاوا
جاوا توسط James Gosling در شرکت Sun Microsystems طراحی گردید که بعدها توسط شرکت Oracle خریداری شد و در سال ۱۹۹۵ اولین نسخهٔ آن منتشر شد. خالق این زبان که نام واقعیاش James Arthur Gosling است، در ۱۹ ماه می سال ۱۹۵۵ در کشور کانادا به دنیا آمد و در حال حاضر به عنوان یکی از دانشمندان بهنام علوم کامپیوتری دنیا محسوب میگردد و در مجامع برنامهنویسی دنیا از وی به عنوان «پدر زبان برنامهنویسی جاوا» یاد میشود. وی در سال ۱۹۷۷ از دانشگاه Calgary در رشتۀ علوم کامیپوتری فارغالتحصیل شد و در سال ۱۹۸۳ نیز مدرک Ph.D خود را در همین رشته از دانشگاه Carnegie Mellon دریافت کرد.
شما به عنوان کاربر میهمان در سایت سکان آکادمی حضور دارید لطفاً برای ارسال دیدگاه ابتدا وارد حساب خود شوید.