محسن میرحسینی در سیام فروردین ماه ۱۳۶۳ در تهران به دنیا آمد. وی برنامهنویسی را پیش از دورهٔ دبیرستان با زبانهای Q-Basic و Pascal شروع کرد و پس از اتمام مقطع متوسطه در دبیرستان البرز، با توجه به علاقهٔ شدید به کامپیوتر، به ادامه تحصیل در رشتهٔ نرمافزار پرداخت. وی دورهٔ کاردانی خود را در دانشگاه علم و هنر یزد و مقطع کارشناسی را در دانشگاه شمال -و مقطعی در دانشگاه علم و فرهنگ تهران در سال ۱۳۸۷- به اتمام رساند. در حال حاضر (۱۳۹۷)، ایشان بیش از ۱۱ سال است که به صورت رسمی در زمینهٔ برنامهنویسی ویندوز، وب و نهایتاً موبایل مشغول به کار است.
اولین تجربهٔ کاری وی، اشتغال به مدت شش سال به عنوان کارشناس نرمافزار و بانکهای اطلاعاتی در وزارت کشور با استفاده از زبان #C بود. در سالهای پایانی حضور در وزارت کشور و پس از چند تجربهٔ ناموفق با سیستمعامل Symbian، وی با زبان Java و سیستمعامل نوپای Android آشنا شد و اپلیکیشن «نقشهٔ ترافیک تهران» را به عنوان یکی از اولین اپلیکیشنهای کاربردی ایرانی تولید کرد که با استقبال زیاد کاربران مواجه شد و چند سال بعد هم برندهٔ جایزهٔ جشنواره «شکوفا» شد.
سپس به مدت دو سال در یک شرکت نوپا، اولین تجربهٔ خود را به عنوان یکی از پایهگذاران، مدیر تیم فنی و برنامهنویس موبایل پشت سر گذاشت و در طی آن مدت در تولید پروژههای «امداد خودرو همراه» و «مجلهٔ تخصصی اندروید» نقش پررنگی داشت. بهعلاوه، با توجه به کمبود جدی نیروی متخصص در زمینهٔ برنامهنویسی اندروید و نوپا بودن این شاخه، اقدام به برگزاری اولین بوتکمپ آموزش اندروید با همکاری شهرداری تهران کرد و بستر مناسبی برای آموزش به علاقمندان فراهم شد.
سپس شرکت کارینا وی را با عنوان مدیر تیم اپلیکیشن و بازیسازی دعوت به کار کرد که به مدت دو سال در پروژههای موفق خدمات ارزش افزوده در کنار مجموعههای بزرگی همچون اپراتورهای تلفن همراه همکاری کرد (از جمله اپلیکیشنهایی که در طی این همکاریها تولید شد میتوان به موبازی، ریتمو، شبکهٔ سه و خبرخوان روزنامهٔ هفت صبح اشاره کرد).
در سال ۱۳۹۶ هم استارتاپ آلمانی German Autolabs از وی دعوت به همکاری کرد. زمینهٔ فعالیت این استارتاپ تولید دستیار هوشمند برای خودروها و هوش مصنوعی است. وی اکنون به عنوان Senior Android Developer (برنامهنویس ارشد اندروید) در پروژهٔ Chris که با استقبال بسیار زیادی در کیکاستارتر روبهرو شده، مشغول به کار میباشد (لازم به ذکر است که این پروژه از ابتدا با مشارکت وی شروع شده و به صورت کامل با زبان برنامهنویسی Kotlin در حال تولید است).
وی تاکنون در کنار فعالیتهای کاری خود، مقالات مختلفی در زمینهٔ سیستمعامل اندروید در وبسایتهای مطرح این حوزه منتشر کرده و یکی از سخنرانان بخش آزاد Berlin Droidcon 2017 با موضوع Bluetooth Low Energy بوده و از اعضای ثابت GDG Berlin Android و Kotlin User Group Berlin است؛ همچنین وی بنیانگذار کانال Android Developer's Mansion برای ارتباط برنامهنویسان اندروید داخل ایران و خارج از کشور میباشد. علاقمندان به اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت (وبلاگ) شخصی، توئیتر و مدیوم ایشان مراجعه نمایید.