بنژامین فنونی

گفتگو با بنژامین فنونی

مدیر فنی و هم‌بنیان‌گذار استارتاپ AiZtech

اردیبهشت 1398 هوش مصنوعی
00:00:00 00:00:00 playerbar-podcast-background podcast-playbar-timeline-background
00:00:00 00:00:00
اردیبهشت 1398 هوش مصنوعی
امتیاز این اپیزود
1763 score-svg-img
با «دنبال کردن» دسته‌بندی‌ها از انتشار محتواهای موردعلاقه‌تان در تمام بخش‌های سکان ‌آکادمی مطلع می‌شوید.
هوش مصنوعی هوش مصنوعی

معرفی اپیزود

بنژامین فنونی در حال حاضر به عنوان مدیر فنی و یکی از مؤسسین استارتاپ AiZtech فعال در حوزه‌های هوش مصنوعی، علوم اعصاب، علوم ادراکی و اقتصاد رفتاری در شهر تورنتو مشغول به کار است. وی مدرک دکترای خود را از دانشگاه اومئو سوئد در رشتهٔ علوم کامپیوتر شاخهٔ هوش مصنوعی و رباتیک کسب کرده و در طی این مدت به عنوان محقق در بنیاد Marie Skłodowska-Curie Actions بر روی پروژهٔ اروپایی INTRO کار کرده است. پایان‌نامهٔ وی به‌ طور مشخص بر روی به اصطلاح Learning from Demonstration تمرکز داشته و به دنبال راه‌کارهایی جهت پیاده‌سازی مدل‌های «توجه» در ربات‌ها بوده است.

همچنین ایشان برگزیدهٔ چهارمین جشنوارهٔ جوان خوارزمی به دلیل طراحی و پیاده‌سازی اولین ربات انسان‌نمای ایرانی تحت عنوان Firatelloid بوده که حاصل سه سال کار در مقطع کارشناسی کامپیوتر شاخهٔ سخت‌افزار بوده است. از دیگر فعالیت‌های وی نیز می‌توان به همکاری با تیم‌های مختلف جهت انجام پروژه‌های ملی از جمله پیاده‌سازی کارت هوشمند سوخت و سپس پروژه پشتیبانی آن اشاره کرد.

بنژامین فنونی از سال 1382 همراه با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، پژوهش و انجام پروژه‌های صنعتی همواره به امر تدریس اشتغال داشته و در کشورهای ایران، سوئد و کانادا در دانشگاه‌ها و مؤسسات مختلف دوره‌های پیشرفتهٔ برنامه‌نویسی، تولید نرم‌افزارهای تحت وب، هوش مصنوعی و همچنین اصول رباتیک برگزار کرده است و در حال حاضر هم بر روی محصولاتی کار می‌کند که با استفاده از تکنیک‌های ترکیبی یادگیری ماشینی، یادگیری ژرف، علوم روانشناسی و رفتاری در صدد شناخت دقیق کاربران و تشخیص مدل «توجه» در آن‌ها است که در بهینه‌سازی پیشنهادات توسط سیستمهای رِکامِندر کاربرد دارد.

امتیاز این اپیزود
1763 score-svg-img
با «دنبال کردن» دسته‌بندی‌ها از انتشار محتواهای موردعلاقه‌تان در تمام بخش‌های سکان ‌آکادمی مطلع می‌شوید.
هوش مصنوعی هوش مصنوعی

سلام؛ امیدوارم خوب و سلامت باشید. به طور کلی خیلی لذت بردم از این پادکست. فکر کنم که این بهترین پادکست در میان دیگر پادکستها هست، چون جدا از جنبه محتوای پر بار، انگیزشی و فن بیان زیبای شما و آقای فنونی، این پادکست منو برد به زمانی که دانشجوی استاد شایگانفر عزیز بودم که ازشون زبان C++&C رو به صورت عالی فراگرفتم. به شما پیشنهاد میکنم که اگر تونستید یک گفتگو هم با آقای شایگانفر داشته باشید. سپاسگزارم؛ همچنان پایدار و پیروز باشید؛

خداییش بهترین بود تو این رادیو فول استک ها مخصوصا بخش استارتاپ آقای فنونی خیلی کیف کردم که یه ایرانی اینو انجام داده آقای مرادی لطفا تو همه پادکست ها حتما این سؤالتون و از میهمان بپرسید و بیان کنند که چه کار اشتباهی یا چه کار درستی انجام دادید یا از چی پشیمون هستید و از چی نه آیا اگر برمیگشتید به قبل همین راه و می‌رفتید؟ خیلی سؤال راهنمایی کننده‌ای برای ما(کاربران)

اونقدر لذت بردم از این پادکست که واقعا نمی دونم چه‌طور از آقای مرادی تشکر کنم آقای فنونی می تونن یک الگو برای همه باشن

خیلی ممنون از پادکستهای خوبتون. چون خیلیها ممکنه مثل من این پادکستها رو تو خیابون، پشت فرمون و ... گوش بدهند، امکان یادداشت کتابها و سایتهایی که میهمانان ها معرفی می‌کنند نیستند. ممنون می شم که این اطلاعات رو بصورت مکتوب توی بخش معرفی میهمان بگنجونید.

لطفا آقای احمدی اکبری، مدیر سایت عمران آنلاین رو هم دعوت کنید.

سلام:) بنظرم بهتر میرسه که بعنوان مجری از عبارات انگلیسی که معادل شناخته شده ای دارن کمتر استفاده کنید که پادکست رو روان تر میکنه و حس نامانوسی ایجاد نخواهد کرد.

آقای مرادی عزیز سلام 1- خدا قوت برادر. یک پادکست طولانی و البته با محتوای غنی گوش کردیم. خیلی خیلی کیف کردیم و به قول خود شما این قسمت از پادکست جزو تاپ فایوهای رادیو فول استک بود. در این مورد با شما موافقم. 2- اقای فنونی چقدر خوب گفتند که یادگیری هوش مصنوعی برای هر برنامه‌نویسی ضروری خواهد شد. بهتره از الان به فکر باشیم و پایه‌های هوش مصنوعیمون رو قوی کنیم.😁 3- ربات انسان نمایی که این بزرگوار به همراه دوستشون، آقای شایگان‌فر طراحی کردن شاید در نگاه اول خیلی ابتدایی به نظر برسه اما باید در نظر گرفت که این ربات مربوط به 20 سال پیش هست و از اون گذشته، همین ربات، اولین قدمهای آقای فنونی در دنیای هوش مصنوعی بوده و حالا به اینجا رسیدن. دمشون گرم. حتماً به سایت رباتشون یه سر بزنید: https://firatelloid.com/ موفق باشید