- خانه
- تالار گفتگو
- لینوکس
- زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای یک سیستم ادمین لینوکس

پاسخها به این تاپیک

nima-ra برنامه نویس node js و php و پایتون
۱۳۹۷/۰۳/۱۴
سلام
اگر بخوام یه جواب کامل بدم اینکه اگر بخوای کرنل و کلا سیستم رو متوجه شی نیاز به سی داری چون کرنل لینوکس به سی نوشته شده (سورس تو گیت هاب لینوس توروالدز هست)
GitHub.com/Torvalds
خب سی پلاس پلاس هم خوبه برای یادگیری گرچه خود توروالدز از سی پلاس پلاس استفاده نمیکنه و تو سورس کد نیست اما تو سیستم عامل ها سی پلاس پلاس هست.
باید درک خوبی از سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس داشته باشید مثل اوبونتو و آرچ و فدورا و از پایه شروع کنید که من کتاب زیر رو پیشنهاد میکنم چون
۱. درک خوبی از سیستم عامل به شما میده
۲. نمونه های عملی داره
۳. با سی آشنا میشید و متوجه میشید که چطوری سخت افزار کنترل میشه
۴. یکی از توزیع های مبتنی به لینوکس ، مینیکس، رو به خوبی متوجه میشین
https://www.gisoom.com/book/1504437/کتاب-سیستم-های-عامل-طراحی-و-پیاده-سازی-همراه-با-پیاده-سازی-سیستم-عامل-Minix/
و در نهایت اگر میخواید که اونطوری وارد دنیای لینوکس نشید و تا عمق یه متری درکش کنید کتاب سیستم عاملی به نام لینوکس نشر پندار پارس رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی

ایمان سلمانی
۱۳۹۷/۰۳/۱۸
سلام
اگه اشتباه نکنم مینیکس قبل لینوکس بوده و لینوس تروالدز با الهام از کد مینیکس کار رو شروع کرده. درضمن سورس کد لینوکس خالی از سی پلاس پلاس هم نیست. ببخشید زیاد گیر می دم.

nima-ra برنامه نویس node js و php و پایتون
۱۳۹۷/۰۳/۱۸
بله پاسخ شما دقیقا صحیح است من برای آغاز آشنایی با سیستم عامل ها و کد هاشون کتاب مینیکس رو پیشنهاد دادم
و درمورد سی پلاس پلاس هم حدود ۱/۵ درصد از کل سورس کد کرنل به سی پلاس پلاس هست و ۹۶/۳ درصد به سی و بقیه هم اسمبلی و پرل و ...