- خانه
- تالار گفتگو
- مباحث عمومی برنامهنویسی
- انتخاب زبان مناسب برای توسعه سایت Rust یا Golang یا ؟

پاسخها به این تاپیک

ایمان سلمانی
۱۳۹۷/۰۳/۰۵
سلام
شاید شاید کمی شخصی باشه ولی پایتون و فریم ورک جنگو می تونی به سرعت پروژه رو جلو ببری.

celebrationhum
۱۳۹۷/۰۳/۰۶
سلام ممنون از شما .
برای کار تصمیم گرفتم از نود جی اس برای بک اند و جاوا اسکریپت و فریمورک ریکت برای فرانت اند استفاده کنم .
از پایتون در جا های دیگه استفاده خواهم کرد اگر به اندازی کافی رشد داشته باشم .

میلاد پاشنه
۱۳۹۷/۰۳/۰۵
سلام
بلاخره متوجه نشدم قصد یادگیری دارید یا راه اندازی استارتاپ؟
اگر قصد و هدف یادگیری هستش که هر ابزار و زبانی که دوست دارید استفاده کنید. اما اگر قصد راه اندازی استارتاپ است به موارد زیر توجه کنید:
۱- چطور سرمایه گزاران تون رو راضی میکنید که به شما اجازه بدند از تکنولوژیهای بسیار جدید که هنوز جایگاه و اعتماد مورد نیاز رو بدست نیاورده اند استفاده کنید. اگر هم تنها سرمایه گذار خودتون هستید که دیگه بدتر :)
۲- پیدا کردن برنامه نویس Go و Rust چقدر سخته؟ (اگر یکی از برنامه نویسها قهر کرد و رفت چی ؟ آگه پروژه بزرگ شد؟ )
۳- در راه اندازی استارتاپ سرعت خیلی مهمه. منظورم سرعت جلو رفتن پروژه است. فرض کنیم سرمایه گذاری در فاز Angel investment یا seris A (راندهای مختلف سرمایه گذاری برای یک استارتاپ) بر روی ایده یا استارتاپ شما انجام شد. در هر صوردت بودجه شما محدوده و خیلی وقت ندارید. برنامه نویس با تجربه GO و Rust که قرار نباشه سر هر مشکل Stackoveflow رو زیر و رو کنه از کجا میخوای پیدا کنی؟. یکی از چیزهای دیگه که به افزایش سرعت جلو رفتن پروژه کمک میکنه Best practice های یک زبان و فریمورک مربوط به اون هستش و این تکنولوژیّها نسبتا جدید اند و در حال شکل گیری و اثبات خودشون هستند و best practice هاش در حد نظریه و آزمایشهای کوچیک خود برنامهنویس هاست.
۴- اون فریمورکی که ذکر کردید رو نمیشناسم. ولی دلایل خودتون رو برای حذف React و Angular/Angularjs نگفتید. چرا باید جاوا اسکریپت رو برای UI کنار بزارید و از Yew استفاده کنید؟

celebrationhum
۱۳۹۷/۰۳/۰۵
سپاس از شما .
باید بیشتر مطالعه کنم مثلا نمیدونم الان این زبان ها وب سرور انجین ایکس یا اپاچی ساپورت میکنن یا باید با خوده زبان نوشته بشه :(.

celebrationhum
۱۳۹۷/۰۳/۰۵
سلام ممنون از راهنمایی شما .
قسمت سرمایه گذار فعلا خودم هستم ولی برای جذب سرمایه گذارحق با شماست .
این زبان ها امنیت خوبی دارن و من مبتدی بودنم رو هم در نظر گرفتم تا باگ زیادی تولید نکنم .
براری Golang چون چند جا دیدم تقاضا داره و پروژه انجام شده کمی خیالم راحت تر بود ولی Rust حق با شماست .
من تصمیم داشتم کمی هم نو آوری به خرج بدم و تبلیغات این زبان ها تقریبا تاکید داشتن c++ , c , php به آخره زمان خودشون رسیدن و یا ایرادات زیادی دارن و ... .
دلیل استفاده از فریمورک yew این بود که اگر rust رو انتخاب کردم بیشتر بتونم یادش بگیرم.
نمیدونم در حال حاظر بهتره از چه زبانی برای بک اند استفاده کنم . نود جی اس - پی اچ پی ... .

میلاد پاشنه
۱۳۹۷/۰۳/۰۵
خواهش میکنم.
بین Nodejs و Php من Nodejs رو انتخاب میکنم. اولا که این یک ترجیح شخصی هستش من به پروژه نود جی اس و کامیونیتیاش اعتقاد دارم. ثانیا نود جی اس از Php سریع تره (اما CPU Intensive هستش).
من پیشنهاد میکنم حالا که شما حس و حال کارافرینی و استارتاپ دارید اول بیاید و مقاهیم پایه آشنا بشید. برنامهنویسی و وب استک و معماری بکاند. و بعد با بنچمارک گرفتن و مشاوره گرفتن از افراد حرفهای تر در حوزه بکاند (من خودم در حوزه بکاند در حال یادگیریام) انتخاب کنید.

ایمان سلمانی
۱۳۹۷/۰۳/۰۴
سلام
لطفا راجب کار بیشتر توضیح بدید، در ابتدا و بعد از آن چقدر می تونید خرج کنید، خودتون چه قدر برنامه نویسی بلدید؟
اون قابلیتی که گفتید با کتابخانه ajax بوجود میاد.
شرح ای جکس در ویکی پدیا: https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D8%AC%DA%A9%D8%B3

celebrationhum
۱۳۹۷/۰۳/۰۴
سلام ممنون از توجه و پاسختون .
قسمت هایی از سایتم به شرح زیر هست :
فرم ثبت نام کاربر و پنل کاربری, ثبت نام جدا گانه برای شرکت در مسابقه هایی که قراره برگزار کنیم . لیست امتیازات و چیده شدن کاربران طبق امتیازات .
قسمت سایت ساز که کاربر میتونه با موس قسمت های تعین شده ی مختلف رو بهم بچسبونه و سایتش رو درست کنه و مثل تویتر یا اینستا گرام هشتگ بزاره . اپ اندرویدش هم اتوماتیک تولید بشه . قسمت اشتراک گذاری ویدیو هم در نظر دارم .
اما رابط کاربری خیلی خیلی مهمه و میخوام چیزه نو و زیبایی باشه .
نمونه قالب دوم ! مثلا مکعبش جالب بود:
http://tarjomyar.ir/#/whatsTarjomyar
در مورد خرج که اگر زبانی باشه هاست بشه براش خریداری کرد دستم باز تره اما اگه مجبور باشم سرور ابری بگیرم احتمالا فقط برای طراحی عکس ها و قسمت های دیگه به گرافیست پول بدم . برنامه نویسی من در حد مبتدی هست اما دوست دارم حرفه ای بشم.
بنظرتون طراحی این پروژه صفر تاصد توسط یک برنامه نویس وب چقدر هزینه میتونه داشته باشه ؟
با تشکر.

RONIN
۱۳۹۷/۰۳/۰۴
درصورتیکه شما بخواهید این پروژه رو به صورت فت کلاینت و بر روی داکر پیاده سازی کنید بی شک بهترین گزینه از نظر بنده go هست