لطفا جاواسکریپت مرورگر خود را فعال سازید!

نحوه فعال سازی در کروم
  1. ابتدا باید اینکارو بگنید
  2. بعدش اونکارو
نحوه فعال سازی در فایرفاکس
  1. ابتدا باید اینکارو بگنید
  2. بعدش اونکارو
امیرصالح عسگری

سوال در مورد متد toUpperCase و نوشتن آن به شیوه های مختلف

امیرصالح عسگری ۱۳۹۵/۱۱/۰۱ 30 زبان برنامه‌نویسی جاوا

سلام دوستان عزیز

 

حادثه ی از دست دادن قهرمانان کشورمون رو به همه تسلیت میگم و امیدوارم هرجا که هستین ، خوب ، شاد و سلامت باشین.

در این دستور

char Shop = typeSelection.next().charAt(0);
		char toUpperCase = Character.toUpperCase(Shop);

خط اول که برای گرفتن ورودی از صفحه کلید است و اولین کارکتر را انتخاب می کند

در خط دوم کلمه ی Charecter  چیه؟

String name = "EhSan AzimI";
        System.out.println(name.toLowerCase());

چرا نمیشه همانند این مثال دستور بالا رو به این شکل نوشت

char Shop = typeSelection.next().charAt(0);
Shop = Shop.toUpperCase();

 

من گیج شدم نمیدونم چرا اینطوری شد

پاسخ‌ها به این تاپیک
محمد حسین جنتیان
محمد حسین جنتیان
۱۳۹۵/۱۱/۰۱

دوست عزیز سلام.


اون طور که من متوجه شدم شما سوالتون این هست که چرا تایپ char متد  toLowerCase نداره؟


شما وقتی که نیاز به یک متد خاص دارید معمولا در کلاس پدر تعریف شده.


تو این مثال شما از کلاس Character استفاده می کنید که یک کلاسه نه یک تایپ.


برای کلاس String هم همین طوره چون یک کلاسه یکسری متد براش تعریف شده و نکته دیگه ای هم که هست اینه که String تایپ نیست در واقع یک کلاسه که شما از متد هاش استفاده می کنید.

امیرصالح عسگری
امیرصالح عسگری
۱۳۹۵/۱۱/۰۱
 Scanner keyboardInput = new Scanner(System.in);
String cityName = keyboardInput.next();
cityName = cityName.toLowerCase();

همین دستور برای رشته کار می کنه ولی برای استرینگ خیر


ممکن هست که متدی که برای کوچک و بزرگ کردن حروف به کار میره این قابلیت رو نداشته باشه و به همین علت مجبوریم از Character قبلش استفاده کنیم و داخل پرانتز ذکر کنیم که این تغییرات رو، بر روی کدوم متغییر اعمال بکنه؟


 


 


ممنون