hosseinmeysami

عدم تطابق وب سایت روی لوکال هاست و سرور مجازی

hosseinmeysami ۱۳۹۸/۰۱/۰۱ زبان برنامه‌نویسی جاوا‌اسکریپت

سلام من یه مشکلی دارم اینه که سایتم روی لوکال بدون مشکل کار میکنه ولی روی سرور یه سری خطا داره.

مثلا روت یکی از صفحه ها رو نمیخونه در صورتی که روتش مشکلی نداره و روی لوکال هم اون صفحه باز میشه.

مشکل بعدی مال دیتابیس که بعد از رجیستر کردن کاربر اطلاعات تو mongo ذخیره میشه ولی کاربر لاگین نمیشه که این مشکلم روی لوکال وجود نداره.

سایتم با NodeJs و پایگاه داده اش با Mongo نوشته شده.

پاسخ‌ها به این تاپیک
علی پاشاامیری
علی پاشاامیریبرنامه نویس علاقه مند به یادگیری
۱۳۹۸/۰۱/۱۵

توی مسیر دهی دقت کن مسیر هایی توی فایل اچ تی ام ال یا جاوا اسکریپت میدی با /. شروع نشه به جاش باید با / خالی شروع بشه. من خودم این مشکلو داشتم امیدوارم این کمکت کنه.

آرمان حسینی
آرمان حسینیتوسعه دهنده وب، علاقه مند به اوپن سورس
۱۳۹۸/۰۱/۰۱

سلام، اون یه سری خطا چی هستن، اگه خطاها رو به شکلی که می‌بینی اینجا بذاری بهتره، الان بدون داشتن اطلاعات کافی و فنی در مورد مشکلات ارائه راه حل ممکن نیست.

در حالی که حدس اولیه اینه: کانفیگ سایت شما روی سرور احتمالا درست نیست، شاید از فایل env استفاده صحیح نشده باشه، شاید route config ایراد داشته باشه و خیلی شاید های دیگه.

hosseinmeysami
hosseinmeysami
۱۳۹۸/۰۱/۰۳

سلام مشکل روت حل شد.

الان مشکلی که هست اینه که عمل لاگین یا رجیستر انجام نمیشن.یعنی وقتی که کاربر اطلاعات رو وارد میکنه اطلاعات رو از دیتابیس نمیخونه که وارد پنل کاربری بشه . ولی این مشکل تو لوکال وجود نداره ارورش اینه

TypeError: /root/bipoolii/resource/views/home/panel/index.ejs:12
10| </th>
11| <th>
>> 12| <%= req.user.name %>
13| </th>
14| </tr>
15| <tr>

Cannot read property 'name' of undefined
at eval (eval at compile (/root/bipoolii/node_modules/ejs/lib/ejs.js:618:12), <anonymous>:12:35)
at returnedFn (/root/bipoolii/node_modules/ejs/lib/ejs.js:653:17)
at tryHandleCache (/root/bipoolii/node_modules/ejs/lib/ejs.js:251:36)
at View.exports.renderFile [as engine] (/root/bipoolii/node_modules/ejs/lib/ejs.js:482:10)
at View.render (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/view.js:135:8)
at tryRender (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/application.js:640:10)
at Function.render (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/application.js:592:3)
at ServerResponse.render (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/response.js:1008:7)
at ServerResponse.res.render (/root/bipoolii/node_modules/express-ejs-layouts/lib/express-layouts.js:77:18)
at userController.index (/root/bipoolii/app/http/controllers/userController.js:10:17)
at Layer.handle [as handle_request] (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/router/layer.js:95:5)
at next (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/router/route.js:137:13)
at Route.dispatch (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/router/route.js:112:3)
at Layer.handle [as handle_request] (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/router/layer.js:95:5)
at /root/bipoolii/node_modules/express/lib/router/index.js:281:22
at Function.process_params (/root/bipoolii/node_modules/express/lib/router/index.js:

در پاسخ به

آرمان حسینی
آرمان حسینیتوسعه دهنده وب، علاقه مند به اوپن سورس
۱۳۹۸/۰۱/۰۳
Cannot read property 'name' of undefined

فکر نمیکنم مشکل از دیتابیس باشه، قبل از اینکه به mongo برسید آبجکت user وجود نداره تا از اون name رو بخونید!

توی آبجکت req اونچه که بعنوان user میخواید وجود نداره، ممکنه که فرم شما دیتا رو درست ارسال نکنه، حتی شاید parser درست کار نکنه، از اینکه دیتا حتما به کنترلر میرسند مطمئن شید، تا اینجا مشکل از دیتابیس نیست.

در پاسخ به

hosseinmeysami
hosseinmeysami
۱۳۹۸/۰۱/۰۴

آخه من نمیدونم چجوری متوجه بشم چون رو لوکال که مشکلی نداره و عین همون کد ها رو سرور اجرا میکنم

در پاسخ به

آرمان حسینی
آرمان حسینیتوسعه دهنده وب، علاقه مند به اوپن سورس
۱۳۹۸/۰۱/۰۴

دوتا کار رو انجام بده،

۱- اینکه ارسال دیتا رو با چیزی مثل postman انجام بده تا مطمئن بشی که ارسال صحیح انجام میشه

۲- از ابزار های لاگ روی node استفاده کن و تمام بخش های محتمل مشکل رو از اولین جایی که request دریافت میشه توی هر بار فراخوانی چک کن تا بفهمی که مشکل کجاست

در انتها آدرس دقیق اون فرم رو که الان آپلود کردی برای من بفرست تا چکش کنم

armanhoseini68@gmail.com

در پاسخ به