در این قسمت سه مفهوم مهم Modules, Webpack و Babel را مورد بررسی قرار میدهیم و بصورت اجمالی با آنها آشنا میشویم. ماژول یا ماژول بندی به مفهومی اشاره دارد که باعث میشود بتوانیم کدهایمان را در قسمتهای کوچکتر بنویسیم. زمانیکه تعداد خط کدهای ما زیاد باشد و بخواهیم آنها را در یک فایل بنویسیم طبیعتا حجم کدهای آن فایل باعث بروز مشکلاتی از جمله عدم خوانایی کد و مشکلات زیاد در تغییر و رفع اشکال کدها میشود. جهت حل این مشکل، مفهومی در زبان جاوااسکریپت با عنوان ماژول به کمک ما میآید. ما میتوانیم کدهای خود را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنیم و در نهایت این کدها را در جاهای مختلف استفاده کنیم. به این قسمت های کوچکتر ماژول گفته میشود. در این ویدیو دو روش مختلف ماژول بندی که خیلی مرسوم هستند را با هم میبینیم.
همچنین، ما نیاز به ابزاری داریم که بتوانیم این کدهای زیاد که در فایلهای مختلف پخش میشوند را با هم تجمیع کرده و آنها را در نهایت به یک یا چندین فایل تبدیل کنیم. برای این کار از چندین روش استفاده میشود. یکی از روشهای پرکاربرد استفاده از webpack (وب پک) است که در این ویدیو بصورت اجمالی به آن اشاره کرده و نحوه کار آن را شرح میدهیم.
همچنین، در ادامه با مفهوم babel هم آشنا میشویم و میبینیم که با استفاده از babel میتوانیم کدهای خود را تغییر داده و آنها را به فرمتهای دیگر دربیاوریم.