اکنون که با عناصر مختلف تایپوگرافی آشنا شدهایم، بیایید در مورد انتخاب فونت برای صفحهی ورود اپلیکیشنمان صحبت کنیم. به دلیل وجود تعداد بینهایتی از انواع فونتها، به راحتی میتوان در میان آنها غرق شد. در اینجا چند نکتهی کلیدی بیان کردهایم:
شخصیت و لحن را بازتاب کنید.
قبل از اینکه مستقیماً به سراغ فونتها بروید، به اپلیکیشن انتخابی و مخاطب مورد نظرتان فکر کنید. بسته به اینکه کدام یک از دو اپلیکیشن را انتخاب کردهاید از خودتان بپرسید، میخواهید کاربرانتان با اولین دانلود آن چه احساسی داشته باشند؟ آیا میخواهید اپلیکیشن احساسی دوستانه، خوشآمد، بازیگوش یا جدی داشته باشد؟ آیا به دنبال لحنی جسورانه هستید یا لطیف؟ هنگامی که به این سؤالات پاسخ دادید و فونتهای انتخابیتان را محدود کردید، تشخیص فونت مناسب بسیار آسانتر خواهد بود.
به یک تایپفیس (typeface) پایبند باشید.
در حالی که ممکن است وسوسه انگیز باشد، استفاده از چند تایپفیس روی یک صفحه، میتواند باعث ایجاد یک رابط کاربری درهم و برهم شود. از آنجایی که قرار است فونتهای یک تایپفیس به صورت هماهنگ با هم کار کنند، پایبند بودن به یک تایپفیس، به صفحهی اپلیکیشن شما ظاهری هماهنگتر میدهد.
متن را خوانا نگهدارید.
آیا تا به حال در وبسایتی بودهاید که پس از تلاش برای خواندن یک فونت فوقالعاده فانتزی دچار سردرد بشوید؟ در دراز مدت، فدا کردن عملکرد بهجای زیباییی، هرگز ایدهی خوبی نیست. مهم نیست که یک فونت چقدر زیبا باشد، هیچ کاربری نباید برای خواندن یک جمله تمرکز کند. هنگام انتخاب فونت، به خصوص فونت ثانویه، خوانایی باید در اولویت اول باشد. برخی از خواناترین فونتهای serif عبارتاند از Times New Roman و Georgia. Helvetica، Futura و Arial که همگی نمونههایی از فونتهای sans-serif باخوانایی خوب هستند.