تنظیمات – گفتوگو (Discussion)
این بخش تنظیمات مربوط به دیدگاههای سایت شما را مدیریت میکند.
نخست، از منوی سمت راست، روی تنظیمات رفته، در زیر منوی آن گفتوگو را انتخاب نمایید.
تنظیمات گفتوگو همانند تصویر زیر برای شما نمایان میشود.
بازتابها و دنبالکها(Trackbacks and Pingback) به زبان ساده، روشی است که نویسندگان وبلاگ، در صورت ارجاع داده شدن به پستهایشان توسط دیگران، از آن آگاه میشوند. امروزه به دلیل این که این ویژگی بیشتر برای اسپم استفاده می شود، غیرفعال کردن آن بهتر است. بازتابها(Trackbacks): راهی برای آگاه کردن دیگر وبلاگها از ارجاع شما به پستهایشان است که به صورت دستی باید انجام شود. دنبالکها(Pingbacks): یک نوع دیدگاه است که هنگامی که لینکی از پستِ یک وبلاگ دیگر را در نوشتهی خود قرار میدهید، برای آن فرستاده میشود. برخلاف بازتاب این شیوه به صورت خودکار انجام میشود. |
توضیح گزینههای صفحه:
تنظیمات پیشفرض نوشته: این تنظیمات پیشفرضی است که برای هر نوشته جدید انجام میشود و شامل سه گزینه است:
- کوشش برای آگاه کردن همهٔ وبلاگهایی که پیوندشان در این نوشته است: هنگامی که یک نوشتهی جدید منتشر میکنید و لینکی از پستِ یک وبلاگ دیگر را در آن قرار میدهید، به طور خودکار بازتابی برای صاحب آن وبلاگ فرستاده میشود تا او را از ارجاع شما آگاه کند.
- اجازه دادن به دیگر وبلاگها برای آگاهسازی پیوندی (بازتابها و دنبالکها) روی نوشتههای تازه: اجازهی دریافت بازتابها و دنبالکها، یا به زبان ساده، اجازهی آگاهسازی از ارجاع به پست شما در نوشتهی دیگری را میدهد.
- اجازه به دیگران برای ثبت دیدگاهها روی نوشتههای تازه: امکان بستن یا باز کردن بخش دیدگاههای زیر هر نوشته را میدهد.
برای هر نوشتهای نیز میتوانید تنظیمات بالا را جداگانه انجام داده و عوض کنید.
دیگر تنظیمات دیدگاهها:
- نویسندهٔ دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد: انتخاب این گزینه، وارد کردن نام و ایمیل را برای فرستادن دیدگاه ضروری میکند.
- کاربران باید نامنویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند: انتخاب این گزینه تنها به کسانی که در سایت شما عضو شده و وارد حسابشان شدهاند اجازهی نوشتن دیدگاه را میدهد.
- بستن خودکار دیدگاهها در نوشتههای قدیمیتر از ... روز: تعیین میکند که تا چه مدت پس از انتشار نوشته، کاربران میتوانند برای آن دیدگاه ثبت کنند.
- نمایش جعبه انتخاب کوکیهای دیدگاهها، اجازه برای تنظیم کوکیهای نویسنده دیدگاه: با انتخاب این گزینه، قابلیتی در فرستادن دیدگاه با عنوان «ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.» افزوده میشود.
- فعالکردن دیدگاههای تودرتو با عمق ... دیدگاه: عمق دیدگاههای تودرتو را تعیین میکند. زمانی که پاسخی به یک دیدگاه داده میشود، یک دیدگاه با عمق 1 ایجاد میشود و به همین ترتیب عمقهای مختلفی در دیدگاه میتواند ایجاد شود که بیشینهی تعداد آن را با این گزینه میتوانید تعیین کنید.
- صفحهبندی دیدگاهها با ... دیدگاه در هر صفحه و ... صفحه به صورت پیشفرض نشان داده شود: اگر تعداد دیدگاههای شما زیاد باشد، با این گزینه میتوانید تعداد دیدگاهها در هر صفحه و نخستین صفحهای که باید به نمایش درآید را تعیین میکند.
- نمایش دیدگاههای ... در هر صفحه: ترتیب نمایش دیدگاهها را تعیین میکند که از آخرین به اولین باشد یا برعکس.
برایم ایمیل بفرستید هرگاه: برای هر دیدگاه جدید و هر دیدگاهی که نیازمند تایید پیش از نمایش در سایت است برای شما ایمیل میفرستد.
پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود: شرایط پیش از نمایش دیدگاه در سایت را تعیین میکند.
بررسی دیدگاه: در فیلد یکم تعیین میکنید که چه تعداد لینک یا پیوند در دیدگاه مجاز است، اگر بیشتر از این مقدار بود به اسپم یا همان جفنگ منتقل میشود. در فیلد دوم نیز واژههایی را وارد میکنید که اگر در محتوای دیدگاه، نام و ایمیل فرستنده و... وجود داشت، پیش از نمایش در سایت باید تایید شوند.
کلیدهای دیدگاه پذیرفته نشده: در این فیلد، واژههایی را وارد میکنید که اگر در محتوای دیدگاه، نام و ایمیل فرستنده و... وجود داشت، آن دیدگاه اسپم یا جفنگ در نظر گرفته شود.
نیمرخها: همانطور که در توضیحات آن آمده، تصویری است که در کنار دیدگاه شما نمایش داده میشود.
پس از انجام تغییرات، دکمهی «ذخیرهی اطلاعات» را بزنید.
تنظیمات – رسانه (Media)
این بخش تنظیمات مربوط عرض و ارتفاع تصاویر سایت شما است. وردپرس، افزون بر اندازهی واقعی خودِ تصاویر، سه اندازهی دیگر نیز برای آنها تعریف میکند و به طور خودکار هنگامی که تصویر را آپلود میکنید، آن سهاندازهی دیگر را نیز میسازد (resize میشود).
ابعاد پیشفرض آن سه اندازه را به پیکسل (px) در این بخش میتوانید تغییر دهید. قالب برای نمایش تصاویر، بسته به مکان نمایش آن، از این سه اندازهی ساخته شده و یا اندازهی واقعی استفاده میکند. دلیل این کار نیز این است که در هر جا از اندازهی مناسب تصویر استفاده شود تا تصویرِ دارای حجم بالا همه جا به کار برده نشود، در نتیجه صفحه سریعتر لود میشود.
برای نمونه، در صفحهی وبلاگ برای تصویر پستها، قالب شاید از اندازهی بندانگشتی یا اندازهی میانه استفاده کند، و در صفحهی هر پست، اندازهی بزرگ یا اندازهی واقعی را به کار برَد.
این بخش معمولا نیاز به تغییر ندارد اما اگر پس از راهاندازی قالب و وارد کردن محتوای سایت، اندازهی تصاویر به دلخواه شما نبود میتوانید عرض و ارتفاع آنها را تغییر دهید.
نخست، از منوی سمت راست، روی تنظیمات رفته، در زیر منوی آن رسانه را انتخاب نمایید.
تنظیمات رسانه همانند تصویر زیر برای شما نمایان میشود.
توضیح گزینههای صفحه:
اندازههای تصویر: ابعاد هر نوع از تصویر را تعیین میکند:
- اندازهٔ بندانگشتی: در صورتی که گزینهی «بریدن تصاویر بندانگشتی (به طور عادی، تصاویر بندانگشتی متناسب هستند)» را انتخاب نمایید، تصویر آپلود شده دقیقا به ابعاد تعیین شده بریده میشود. (hard crop).
برای نمونه تصویر زیر را در نظر بگیرید:
ابعاد این تصویر 256*148 است، پس از برش در ابعاد 150*150 تصویر زیر را خواهیم داشت که تنها عرض آن به دلیل بیشتر بودن از 150px، بریده شده است:
اما اگر گزینهی گفته شده را انتخاب نکنید، وردپرس به جای بریدن، با حفظ ابعاد تصویر، اندازهی آن را تغییر میدهد (resize) تا در ابعاد 150*150 جا شود (soft crop).
در نتیجه تصویر اصلی بالا، با حفظ نسبت به ابعاد 150*87 تغییر میکند:
- دو گزینهی اندازهٔ میانه و اندازهٔ بزرگ، ابعاد تصویر را برای تغییر اندازه تعیین میکنند(resize). اگر مقدار آنها را صفر قرار دهید، وردپرس دیگر به طور خودکار این دو اندازه را نمیسازد. اگر تعداد عکسهاتان زیاد بوده و فضای هاست شما کم است، میتوانید از این شیوه استفاده کنید تا چند نسخه از عکس ایجاد نشود، اما اگر مشکل گفته شده را ندارید، این دو مورد را صفر نکنید تا اگر قالب شما از آنها استفاده میکند، به بهبود سرعت و کاهش ترافیک سایت شما کمک کند.
پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن: انتخاب این گزینه، فایلهای آپلود شده را در پوشههای مختلفی در هاست، با دستهبندی ماه و سال قرار میدهد.
پس از انجام تغییرات، دکمهی «ذخیرهی اطلاعات» را بزنید.