تنظیمات – پیوند یکتا (permalink)
این بخش تنظیمات مربوط به ساختار url یا ساختار پیوندِ نوشتهها و برگههای سایت شما است. ساختار مناسب برای پیوندها در SEO نیز تاثیر دارد.
برای نمونه، یک برگه برای «دربارهی ما» میسازید که پیوندی به شکل زیر میتواند داشته باشد:
https://sokanacademy.com/about
یا در ساختاری دیگر، پیوند به شکل زیر خواهد داشت:
https://sokanacademy.com/?p =122
نخست، از منوی سمت راست، روی تنظیمات رفته، در زیر منوی آن پیوندهای یکتا را انتخاب نمایید.
تنظیمات پیوند یکتا همانند تصویر زیر برای شما نمایان میشود.
توضیح گزینههای صفحه:
تنظیمات عمومی: ساختار پیوندها را تعیین میکند:
- ساده: این ساختار پیشفرض وردپرس است که با گذاشتن آیدی برگه یا نوشته پس از عبارت «=p?»، آن را میسازد. (به طور کلی همه چیز در وردپرس دارای یک آیدی(ID) معین است که در پایگاهداده در هنگام ایجاد آن چیز، ذخیره میشود و هیچ وقت آیدی دو چیز در وردپرس تکراری نیست.)
- روز و نام: بر اساس تاریخ و نام نوشته یا برگه، پیوند را میسازد. نام نوشته یا برگه که در پیوند میآید، به صورت دستی برای هر نوشته یا برگه قابل ویرایش نیز است.
- ماه و نام: بر اساس ماه، سال، و نام نوشته یا برگه، پیوند را میسازد. نام نوشته یا برگه که در پیوند میآید، به صورت دستی برای هر نوشته یا برگه قابل ویرایش نیز است.
- عددی: بر اساس آیدی و با افزودن واژهی «archives» پیش از آن، پیوند را میسازد.
- نام نوشته: بر اساس نام نوشته یا برگه، پیوند را میسازد. در بیشتر سایتها، این گزینهی بهتری نسبت به سایر گزینهها است و توصیه میشود از این مورد استفاده کنید. وجود نام نوشته در پیوند برای کاربران واضح و آسان، و برای موتورهای جستجو مناسب است. همچنین نام نوشته یا برگه که در پیوند میآید، به صورت دستی برای هر نوشته یا برگه قابل ویرایش نیز است.
- ساختار دلخواه: این گزینه، ساختار پیوند را بر اساس ساختار دلخواهی که در فیلد آن وارد میکنید، میسازد. برچسبهای نیز وجود دارند که میتوانید در ساخت ساختار دلخواه خود از آنها استفاده کنید، برای نمونه، اگر %year% در ساختار باشد، سال انتشار را به طور خودکار در پیوند قرار میدهد، یا اگر %category% در ساختار پیوند باشد، دستهی آن مطلب را در پیوند وارد میکند.
اختیاری: گزینههای این مورد اختیاری است. میتوانید برای ساختار پیوند دستهبندی و برچسب، یک ساختار دلخواه نیز تعریف کنید. اگر فیلدها خالی باشد، وردپرس از تنظیمات پیشفرض خود استفاده میکند.
دقت کنید که اگر مدتی از راهاندازی وبسایتتان گذشته باشد و صفحههای سایت شما در موتورهای جستجو مانند گوگل ایندکس شده باشد، تغییر پیوندهای یکتا باعث میشود همهی پیوندهایی که موتور جستجو به سایت شما میدهند اشتباه باشد و در واقع در سایت شما با خطای 404 یا همان «صفحه پیدا نشد» مواجه شوند، تا زمانی که موتورهای جستجو با پیوندهای جدید سایت شما بهروز شوند. |
پس از انجام تغییرات، دکمهی «ذخیرهی اطلاعات» را بزنید.
تنظیمات – حریم خصوصی (privacy)
این بخش مربوط به حریم خصوصی سایت شما است. حریم خصوصی، شرایط و ضوابط بازدیدکنندگان، قوانین استفادهی آنها از سایت و محتوای شما، و اطلاعاتی که از آنها گردآوری میکنید را مشخص میکنید. داشتن برگهی حریم خصوصی بیشتر برای سایتهای فروشگاهی و شرکت/افرادی که میخواهند از محتوای سایت خود نسبت به کپی برداری و بازنشر حفاظت کنند کاربرد دارد. بنا بر این، شما با توجه به موضوع سایت خود میتوانید این برگه را ساخته یا از آن رد شوید.
نخست، از منوی سمت راست، روی تنظیمات رفته، در زیر منوی آن حریم خصوصی را انتخاب نمایید.
تنظیمات حریم خصوصی همانند تصویر زیر برای شما نمایان میشود.
توضیح گزینههای صفحه:
ایجاد یک برگه جدید حریم خصوصی: با زدن این گزینه به بخش افزودن برگهی جدید هدایت میشود تا برگهی حریم خصوصی خود را بسازید.
تغییر برگه سیاست حفظ حریم خصوصی شما: در این قسمت برگهی حریم خصوصی خود را از بین برگههای ساخته شده در سایتتان انتخاب نموده، «استفاده از این برگه» را میزنید تا ثبت شود. وردپرس به طور خودکار یک برگه برای حریم خصوصی ایجاد کرده که در وضعیت پیشنویس قرار دارد. محتوای برگه، متنی نمونه است که از انگلیسی ترجمه شده و نیاز به ویرایش و بازنویسی دارد.
در تب دوم یعنی «راهنمای خط مشی»، قالبی پیشنهاد برای نوشتن حریم خصوصی برای شما تهیه کرده است.