Sokan Academy

اکنون که اطلاعات مناسبی درمورد کوبرنتیز دارید، به سراغ نصب کلاستر آن خواهیم رفت. به طور معمول کوبرنتیز بر روی چندین node اجرا می شود. اما در محیط local، ما تنها یک کامپیوتر یا node داریم. به همین خاطر در محیط local، کلاستر کوبرنتیز ما تنها با یک node کار می کند.

برای برقراری ارتباط با کلاستر کوبرنتیز، از ابزار خط فرمان کوبرنتیز با نام kubectl استفاده می کنیم. این ابزار با api server داخل master node ارتباط می گیرد و از این طریق به درخواست های ما پاسخ می دهد. این ابزار تنها برای محیط local نیست و در محیط production هم از آن استفاده می شود. اما چگونه یک کلاستر کوبرنتیز در سیستم خودمان داشته باشیم؟

برای ایجاد کلاستر کوبرنتیز در سیستم خودمان دو راه زیر وجود دارد:

یکی از راه ها استفاده از برنامه Docker Desktop است. بعد از نصب این برنامه، می توانیم داخل آن کوبرنتیز را فعال کنیم. راه دیگر هم استفاده از ابزاری به نام minikube است. در نهایت هیچ تفاوتی بین نتیجه ایجاد شده توسط این برنامه ها وجود ندارد.

استفاده از Docker Desktop بسیار راحت است. ابتدا به صفحه اصلی Docker Desktop بروید و نسخه مناسب سیستم عامل تان را دانلود و نصب کنید. سپس برای فعال کردن کوبرنتیز به تنظیمات رفته و در بخش Kubernetes تیک گزینه Enable Kubernetes را بزنید.

سپس روی دکمه Restart & Apply کلیک کنید. برای اطمینان از فعال بودن کلاستر کوبرنتیز، دستور kubectl را در خط فرمان اجرا کنید. kubectl راه ارتباط ما با کلاستر کوبرنتیز است. خروجی دستور kubectl باید مانند تصویر زیر باشد:

برای راه اندازی کلاستر کوبرنتیز از طریق minikube به مستندات آن مراجعه کنید و با توجه به سیستم عاملتان مراحل را دنبال کنید. در پایان باید بتوانید دستور kubectl را بدون خطا اجرا کنید.

کوبرنتیزkubernetesراهنمای نصبنصب

sokan-academy-footer-logo
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به سکان آکادمی می باشد.