معرفی زبان نشانهگذاری فرامتنی (HTML)
HTML در کنار CSS تشکیلدهنده اجزای اصلی صفحات وب هستند؛ به زبان ساده، زبان نشانهگذاری فرامتنی یا همان HTML مشخص کننده ساختار صفحات وب است که دستورات این زبان اصطلاحاً Tag (برچسب) نامیده میشوند. هریک از تگهای اچتیامال معنا و مفهوم خاصی دارد و تأثیر مشخصی بر نحوهٔ نمایش محتوا میگذارد؛ مثلاً تگهایی برای تغییر شکل ظاهری متن -نظیر بولد کردن یک کلمه- یا برقراری لینک به صفحات دیگر در اچتیامال تعریف شدهاند. طراحان بااستفاده از تگهای مختلف، نحوهٔ نمایش صفحات وب را برای مرورگرهای مختلف توصیف میکنند.
HTML زبان برنامهنویسی نیست بلکه اساساً برای ساختاردهی اطلاعات و مجزاسازی اجزای یک صفحه بهکار میرود؛ از سوی دیگر، اچتیامال را نباید بهعنوان زبانی برای صفحهآرایی صفحات وب به کار برد چراکه این وظیفه اکنون بر دوش فناوریهای دیگری همچون زبان CSS است.
معرفی دورهٔ آموزش طراحی سایت به کودکان
تأثیر وب بر زندگی روزمرهٔ همه ما آدمها غیرقابل انکار است و اگر اغراق نکرده باشیم، این تأثیرگذاری روی کاربران کم سنوسالتر که تحتعنوان «کاربران عصر دیجیتال» شناخته میشوند -یا همان کودکان- بهمراتب بیشتر است و در حین کار با وب اپلیکیشنها، همواره این سؤال ممکن است برای کودکان -و همچنین بزرگسالان- پیش بیاد که وب چگونه کار میکند؟
برای آن که کودکان بتوانند تعامل سازندهتری با دنیای فناوری و بهخصوص وب داشته باشند، ما در سکان این دوره را تألیف نمودیم تا راه را برای کودکان علاقمند به دنیای فناوری، وب و برنامهنویسی هموارتر کرده باشیم. در این دوره سعی شده تا در قالب پروژه، به سادهترین شکل ممکن نحوهٔ پیادهسازی یک وبسایت به افراد علاقمند آموزش داده شود.
خالق زبان HTML
Tim Berners Lee در ۸ ژوئن سال ۱۹۵۵ در شهر لندن به دنیا آمد و درحالحاضر بهعنوان یکی از دانشمندان مطرح علوم کامپیوتری دنیا محسوب میگردد اما بیشتر شهرت وی به خاطر ابداع شبکهٔ جهانی وب (WWW) است.
وی استاد دانشگاه امآیتی، استاد و پژوهشگر دانشگاه ساوثهمپتون و رئیس کنسرسیوم جهانی وب (W3C) است؛ همچنین او مدیر بنیاد WWW میباشد که در سال ۲۰۰۹ برای سرمایهگذاری و تلاش برای هماهنگی بیشتر برای استفاده از مزایای بالقوهٔ وب برای کاربران راهاندازی شده است. علاوهبر موارد فوق، از وی بهعنوان خالق زبان HTML نیز یاد میشود که اولین نسخه از آنرا در سال ۱۹۹۱ منتشر کرد.