007coltgun

require_once a php that has require_once چگونه

007coltgun ۱۳۹۷/۱۱/۰۸ مباحث عمومی برنامه‌نویسی

سلام

صفحه ای رو توسط require_once داخل صفحه خودمون لود میکنیم که اون صفحه خودش شامل چند تا require_once دیگه هست ایا با این کار در واقع اون چند تا رو هم require_oce کرده ایم یا دونه دونه باید اونا را صدا بزنیم 

پاسخ‌ها به این تاپیک
محمد
محمد
۱۳۹۷/۱۱/۰۹

سلام

فرض کنیم یک فایل داریم به اسم Assets.php که داخل index.php استفاده اش میکنیم:

<?php
require_once('Assets.php'); 
// statements

از این پس به هر چیزی که داخل فایل Assets.php باشه دسترسی داریم. فرض کنیم خود این فایل از یکسری فایل دیگه استفاده میکنه مثلا

<?php
require_once(__ROOT__.'/config.php'); 

خب دیگه ما نیازی نداریم که فایل مثلا config.php رو داخل فایل index.php کال کنیم بلکه ما فقط با فایل Assets.php کار داریم و خود اون فایل هم مسئول هندل کردن وابستگیهایش هست.

موفق باشید

007coltgun
007coltgun
۱۳۹۷/۱۱/۰۹

ممنون اما اینجوری فایل asset رو نمیتونیم داخل index بیاریم اونم با یه دستور ساده reauire چون asset.php رو فرض کنیم داخل یک پوشه دیگه توی یه مسیر دیگه در این صورت با require نمیشه لودش کرد سوال منم همین بود که بخاطر اینکه مسیر هاشون فرق میکنه چطوری بیارمشون 

ممنون

در پاسخ به

محمد
محمد
۱۳۹۷/۱۱/۰۹

خب از روت پروژه شروع کنید آدرس دهی مثلا

require_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/dir/file.php';

در پاسخ به