گوگل اعلام کرده است که ساختار جدید سازمانی شرکت الفبا به نفع توسعه دهندگان خواهد بود

گوگل اعلام کرده است که ساختار جدید سازمانی شرکت الفبا به نفع توسعه دهندگان خواهد بود

همان طور که می دانید بالاخره پس از تغییر اساسی در ساختار سازمانی کمپانی گوگل، شرکت جدید Alphabet در رأس ساختار جدید شرکت گوگل، و سایر شرکت های تابعه آن قرار گرفت. در این میان توسعه دهندگان که بخش مهمی از هواداران گوگل را تشکیل می دهند -که هم برای رواج دادن پلتفرم های آن تلاش می کنند و هم در بنگاه های اغلب سودآور آن به کار گرفته می شوند- ممکن است از خود بپرسند که این تغییرات ساختاری چه تأثیراتی را بر روند کاری آن ها خواهد داشت. آنچه مسلم است این که شرکت گوگل متکی به تکنولوژی های آن ها است و این توسعه دهندگان همکاری قابل توجهی در رونق دادن به اپ استورهای گوگل و اجرای پروژه های متن باز آن داشته اند. 

یکی از نمایندگان این شرکت اعلام کرده است که "توسعه دهندگان گوگل پلی یا اندروید قطعاً شاهد هیچ گونه تغییری در روابط روزمره ی خود با گوگل نخواهند بود." به عبارت دیگر، حداقل در حال حاضر رویه های اداری و معاملات مانند گذشته خواهند بود.

درست است که گوگل و شرکت های تابعه زیر چتر حمایتی الفبا فعالیت خواهند کرد، با این وجود هر کدام مسیر ویژه ی خود را ادامه خواهند داد. شرکت گوگل تکنولوژی هایی را که بیش تر مردم با آن ها آشنا هستند اداره خواهد کرد، که از میان آن ها می توان تکنولوژی های عظیمی چون موتور جستجوی Google.com، سیستم عامل محبوب اندروید، پروژه های کروم، نقشه ها و سرویس های وب شامل گوگل پلاس، نرم افزار چت هنگ اوتز، و سایر خدماتی که به مشتریان عمومی ارائه می شوند را نام برد.

سایر شرکت های تابعه ی گوگل هم تحت سرپرستی الفبا روی حوزه ها و فعالیت های نوین و پیشرفته تر کار خواهند کرد و آن ها را به نتیجه می رسانند، که از آن جمله می توان به پروژه هایی هم چون بالون های تأمین کننده ی دسترسی به اینترنت در سراسر جهان روی آسمان، و اتومبیل های خودکار بدون نیاز به راننده که گوگل ونچرز که بازوی سرمایه گذاری گوگل آن ها را پیش می برد اشاره کرد، و این در حالی است که از این پس در شرکت گوگل ایکس به صورت مستقل روی آن ها کار خواهد شد.

جزئیات پروژه های گوگل X تا به حال برای افراد خارج از مجموعه چندان باز نشده است. در چارت سازمانی کنونی نیز این رویه تغییر نخواهد کرد؛ جز آن که چون این بخش در حال حاضر به عنوان شرکت تابعه ی خود عمل می کند، حتی بیش تر از خود کمپانی گوگل فعالیت هایی انجام خواهد داد که مورد پسند توسعه دهندگان باشد.

به عبارت دیگر نباید سریعاً منتظر کارهای جدید و نوآوری های تازه باشیم، البته تمام پروژه های این شرکت روزی به ثمر خواهند نشست، اما نه به این زودی و باید در این مورد هم چون گذشته منتظر بمانیم تا نتیجه مشخص شود.

Tom Mainelli تحلیل گر IDC می گوید: "از نقطه نظری دیگر تغییرات آزادی بخش تر خواهند بود." آن طور که او در ایمیلی برای سایت  VentureBeat توضیح داده است: "Nest و سایر شرکت های تابعه آزادی بیش تری برای هزینه کردن در هر جا که می خواهند، خرید سایر شرکت ها، و کارهای دیگر به دست خواهند آورد بدون این که مجبور باشند به کسی توضیح دهند که چه طور این هزینه ها برای کسب و کارشان مزیت ایجاد خواهد کرد."

Nest به عنوان قلب تپنده ی Brillo، نوآوری هوشمند خانگی گوگل عمل می کند، و رئیس آن، Tony Faddell، اکنون مدیریت پروژه ی Google Glass را بر عهده دارد که انتظار می رود این پروژه نسل ثانویه ی عینک های قابل اتصال به شبکه را به بازار معرفی کند.

گوگل غالباً سرمایه گذاری زیادی روی تکنولوژی ها جدید، تحقیقات و کمک به توسعه دهندگان داشته است. اگر این موارد و سایر نوآوری های این شرکت کنترل منابع و پشتیبانی مالی خود را داشته باشند تا فقط از شر محدودیت های سخت خلاص شوند، در این صورت نتایج بعدی آن جالب توجه خواهد بود و حتماً مزایای بیش تری را برای توسعه دهندگان ایجاد خواهد کرد.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon