Fluence: پلتفرمی جهت آگاهی از نظرات منتقدان برای موسیقی‌دانان، هنرمندان و حتی استارتاپ‌ها

Fluence: پلتفرمی جهت آگاهی از نظرات منتقدان برای موسیقی‌دانان، هنرمندان و حتی استارتاپ‌ها

تکنولوژی‌های جدید به میزان زیادی امکان تولید و تبلیغ آهنگ‌ها، انیمیشن‌های بدیع و سایر کارهای خلاقانه را فراهم کرده‌اند اما جنبهٔ منفی این موضوع آن است که اکنون هنرمندان با زمینه‌های رقابتی که به طور زیادی گسترش یافته‌اند مواجهند؛ بنابراین آگاهی از انتقادات صاحب‌نظران کار چندان ساده‌ای نیست (و شاید به مراتب سخت‌تر هم شده است). به همین منظور، وب‌سایت Fluence این امکان را برای هنرمندان -و دیگر متخصصان- فراهم کرده است تا آثار خود را در معرض نقد و بررسی متخصصان قرار دهند. 

Fluence یک بازار دوجانبه است که مسیر ارتباطی ساده‌ای را برای هنرمندان به سمت روزنامه‌نگاران، دی‌جی‌ها، تهیه‌کنندگان و سایر متخصصان ایجاد می‌کند به طوری که به عنوان یک فیلتر برای مذاکرات و معاملاتی که متخصصان باید با آن‌ها سروکار داشته باشند، سرویس‌دهی می‌کند.

بیزینس مدل Fluence چگونه است؟
مسئلهٔ مهمی که وجود دارد این است که Fluence چه‌طور می‌تواند با این کار کسب درآمد کند! در حالی که بعضی از شرکت‌ها مدلی را در نظر می‌گیرند که از همان ابتدا کاربران باید برای مجوز دسترسی به خدمات پول پرداخت کنند و بعد بتوانند از خدمات آن‌ها استفاده کنند -که به نظر نمی‌رسد روش جالبی برای دنیای هنرمندانی که می‌خواهند توانایی‌های خود را مطرح کنند باشد- سایت Fluence راه‌کار مفیدی را به خدمت می‌گیرد.

خالقان آثار هنری می‌توانند به صورت رایگان هر متخصصی را که می‌خواهند انتخاب کنند و کار خود را به آن‌ها ارائه دهند، اما در صورتی که پاسخی (نقد سازنده‌ای) دریافت کنند، باید برای آن مبلغی را پرداخت کنند. مبلغ دقیق توسط هر متخصص تعیین می‌شود که این قیمت در حال حاضر بازه‌ای از چند دلار تا صدها دلار است و این در حالی است که سهم Fluence از هر معامله هم درصد مشخصی است.

مزیتی که این پرداخت برای هنرمندان دارد این است که آن‌ها می‌توانند با شانس خوبی از یک بازخورد صادقانه در مورد کارهایشان برخوردار شوند. شمال رانیزینگی -مؤسس سایت فلونس- که پیش از این سرویس‌ موسیقی Topspin را راه‌اندازی کرده بود، به این موضوع اشاره می‌کند که علاوه بر مبلغ دریافتی از هنرمندان، یک جریان درآمدی اضافی هم به متخصصان تعلق می‌گیرد تا آن‌ها تشویق شوند زمان بیشتری را صرف اعلام نظر خود کنند و نقدهای دقیق‌تری ارائه دهند تا ارزشی که هنرمندان از خدمات این شرکت کسب می‌کنند بیشتر شود و آن‌ها رضایت بیشتری از عملکرد این پلتفرم داشته باشند.

به نظر شما اگر در وب فارسی هم سرمایه‌گذاری پیدا شود و این ایده را پیاده‌سازی کند، می‌تواند انتظار سودآوری داشته باشد؟ نظرات و دیدگاه‌های خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon