Autosaver: جایگزینی خودکار برای CTRL+S برای ذخیرهٔ برنامه‌ها در ویندوز

Autosaver: جایگزینی خودکار برای CTRL+S برای ذخیرهٔ برنامه‌ها در ویندوز

Autosaver با ذخیره کردن برنامه‌ها و نرم‌افزارهای مختلف در ویندوز، آن‌ هم در فواصل زمانی منظم، می‌تواند جایگزینی کاربردی و در عین حال اتوماتیک برای کلیدهای ترکیبی CTRL+S باشد به طوری که به کاربران سیستم‌عامل ویندوز کمک می‌کند تا دیتای خود را در مواقعی که برق می‌رود، شارژ لپ‌تاپ تمام می‌شود یا سیستم هَنگ می‌کند، حفظ کنند.

اولین کسی باشید که به این سؤال پاسخ می‌دهید

گرچه ممکن است برخی از نرم‌افزارهای از قابلیت ذخیرهٔ خودکار برخوردار باشند، اما این دربارهٔ همهٔ برنامه‌ها صدق نمی‌کند و در مواردی که به‌ طور اتفاقی سیستم هَنگ می‌کند یا خاموش می‌شود، دیتای شما به کلی از دست می‌رود. در همین راستا، این ابزار رایگان وُرک‌فلو (پیشرفت) کار شما را در برنامه‌ها و نرم‌افزارهای مختلف به‌ طور خودکار سیو می‌کند. به عبارت دیگر، Autosaver این کار را با فرستادن دستور CTRL+S در فواصل زمانی منظم به برنامه‌ یا برنامه‌هایی که در حال کار با آن‌ها هستید انجام می‌دهد.

نحوهٔ کار با نرم‌افزار Autosaver
لازم نیست که این نرم‌افزار هر بار پس از بالا آمدن ویندوز خود استارت کنید؛ بلکه می‌توان آن را به گونه‌ای تنظیم کرد که در هر بار بوت شدن ویندوز، به‌ طور خودکار شروع به اجرا شود و این در حالی است که می‌توانید فواصل زمانی‌ که این برنامه پیشرفت کار شما در برنامه‌های مختلف سیو می‌کند را در بازه‌ای بین ۱ دقیقه تا ۵ ساعت تنظیم کنید.

وقتی شما Autosaver را فعال می‌کنید، چیزی روی صفحهٔ نمایشگر شما نشان داده‌ نمی‌شود، فقط آیکون آن در قسمت نوتیفیکیشن ویندوز ظاهر می‌شود و می‌توانید برای پیکربندی و تنظیمات بیشتر بر روی آن کلیک کنید. قسمت Preferences نرم‌افزار شامل یک تِکست‌باکس می‌شود که می‌توانید برنامه‌هایی که می‌خواهید Autosaver بر روی آن‌ها اجرا شود/نشود را لیست کرده یا ویرایش کنید. در صورت انتخاب گزینهٔ Auto save all apps except هم همهٔ برنامه‌هایی که در ویندوز اجرا می‌کنید، به جز برنامه‌هایی که در لیست گذاشتید، به‌ طور خودکار سیو می‌شوند و در صورت انتخاب گزینهٔ‌ Auto save only in these apps، فقط برنامه‌هایی که لیست می‌کنید به‌ طور خودکار ذخیره خواهند شد (همچنین می‌توانید با راست کلیک کردن روی آیکان Autosaver در قسمت نوتیفیکیشن ویندوز، کلاً از این برنامه خارج شوید و آن‌ را غیرفعال سازید.)