جایگذاری این چیپستها طی عملی تقریبا بدون درد و بین انگشت شصت و انگشت اشاره انجام شده و پس از آن ترکیبی از انسان و ماشین ساخته میشود! اگر هنوز هم متن خبر برای شما شبیه اخبار آینده است، شاید به این دلیل باشد که همچنان به این مورد مثل داستانهای علمیتخیلی و سرانجام کنترل انسانها توسط اربابان ماشینی در آنها نگاه میکنید؛ اما در این شرکت سوئدی این عمل به امری عادی و حتی پرطرفدار تبدیل شده است که در ادامه کمی بیشتر با انگیزهٔ این افراد برای نصب Microchip داخل بدن پرسنل آشنا میشویم؛ با سکان آکادمی همراه باشید.
Epicenter یک فضای کار مشترک است که در آن بسیاری از افراد مشتاقانه و البته به صورت داوطلبانه متقاضی قرار دادن این میکروچیپها در بدنشان میشوند و هماکنون بیش از 150 نفر در این مرکز با میکروچیپی به اندازه یک دانهٔ برنج در بدنشان، به فعالیتهای روزانه خود میپردازند.
اما دلیل این همه اشتیاق والبته اطمینان چیست؟
باتوجه به صحبتهای همبنیانگذار (Co-founder) و مدیرعامل اپیسنتر، پاتریک مسترتون، این اشتیاق در راستای سهولت بیشتر در انجام کارهای روزانه است. چیپ قرار گرفته میتواند فعالیتهایی نظیر بازکردن قفل دربها، ارسال فرمان پرینت، و حتی در نقش کارتاعتباری برای خریدهای روزانه، فرد را یاری دهد و بهعنوان یک راهحل جدید برای مشکلی است که امروزه همگی با آن روبهرو هستیم: نیاز به همراه داشتن تعداد زیادی از وسایل و اشیاء گوناگون در طول روز!
اگرچه نباید فراموش کنیم همچنان راهحلهای دیگری نیز برای انجام تمامی این کارها بدون نیاز به قراردادن یک قطعه الکترونیکی در بدن انسان وجود دارد؛ بهعنوان مثال استفاده از NFC در تلفنهای همراه میتواند راهحل بسیاری از مسائل اینچنینی باشد اما به هر حال، ساخت موجودی نیمه انسان و نیمه ماشین با قابلیتهای ابرانسانی همچنان موضوعی جذاب است (NFC که مخفف واژگان Near Field Communications است، یک فناوری ارتباطی دیوایسهای تلفنهمراه است که با کنار هم قرار گرفتن ۲ دیوایسی که از این قابلیت برخوردار باشند، بهراحتی میتوان بدون نیاز به اینترنت، به انتقال دادهها پرداخت.)