چرا شرکت های کوچک ارائه دهنده ی خدمات ابری، نسبت به سایر شرکت ها، مزیت دارند؟

چرا شرکت های کوچک ارائه دهنده ی خدمات ابری، نسبت به سایر شرکت ها، مزیت دارند؟

امروزه شرکت های ارائه دهنده ی خدمات رایانش ابری، بر سر میزان فضای اختصاص داده شده و هزینه های آن به رقابت می پردازند و سعی می کنند خدمات خود را با قیمت کم تری ارائه کنند و چه چیزی بهتر از این که با پرداخت هزینه های کمتر، فضای بیشتری در اختیار بگیرید؟ اما حقیقت این است که هر چیزی قیمتی دارد. در این مورد، کاهش هزینه ها ممکن است به فدا کردن تجربه ی کاربری منجر شود. در ادامه با سکان آکادمی همراه باشید تا دلایل مزیت شرکت های کوچک ارائه دهنده ی سرویس های ابری نسبت به سایر رقبا را بررسی کنیم.

رقابت بر سر کاهش قیمت ها، می تواند فرصت بزرگی برای شرکت های کوچک فناوری باشد که می خواهند از این فناوری جدید، بهره مند شوند. در واقع شرکت های کوچک تر به دلیل امکان ارائه ی بی دردسر ایده ها می توانند نسبت به شرکت های بزرگی که درگیر سیاست ها و مقررات دست و پا گیر هستند، خلاقیت و ابداعات بیشتری را ارائه دهند. طبق تحقیقات اخیر BPI Network -که 250 مدیر از شرکت های کوچک و بزرگ گوناگون را بررسی کرده است- تقریباً 40 درصد از مدیران اذعان داشته اند که شرکت شان از یک استارتاپ کوچک شروع به کار کرده است. با این حال 57 درصد این مدیران اعتقاد داشتند که شرکت های بزرگ با مقاومت در برابر تغییرات، کار را برای خودشان سخت تر می کنند!

نوآوری در تمامی جنبه های تکنولوژی حائز اهمیت است اما در بخش هایی که به سرعت در حال گسترش و پیشرفت هستند مانند سرویس های ابری دارای اهمیتی دو چندان است. از این رو شرکت های کوچک تر بهتر می توانند در این زمینه قدم در راه پیشرفت خود بردارند که در ادامه با دلیل این مسئله بیشتر آشنا خواهیم شد.

آزادی عمل در ابداع و نوآوری
سرویس ابری به خدمات و نرم افزارهایی اطلاق می شود که به جای اجرا شدن در یک مکان خاص به شکل آنلاین به اجرا در می آیند. این فناوری به تغییر و تحولی اساسی در قابلیت ها و تجربه ی کاربری منجر می شود. در حالی که شرکت های بزرگ در حال رقابت بر سر قیمت ها هستند، شرکت های کوچک می توانند بر روی استخدام و به کارگیری کارمندانی در قسمت های گوناگون مانند پلتفرم های چندسکویی یا Cross-platform تمرکز کنند.

از آنجایی که شرکت های کوچک به دلیل درگیر نشدن در سیاست ها و پروسه هایی که شرکت های بزرگ با آن دست به گریبان هستند آزادی عمل بیشتری دارند، بهتر می توانند ایده های نامتعارف را پرورش داده و قدرت تفکر خلاق را ارتقاء ببخشند و از این طریق سهمی در تحول و پیشرفت فناوری رایانش ابری داشته باشند چرا که نسبت به تغییرات سازگارتر هستند و می توانند سریعاً منابع مورد نیاز را به آن اختصاص داده و مشکلات را از پیش رو بردارند.

در عین حال، این ساختار تیم محور می تواند یک محیط حمایت کننده و سازنده را تشکیل دهد. هر چه قوانین سلسله مراتبی در شرکتی کمتر باشد، مدیران عامل و مدیران ارشد، راحت تر می توانند با اعضای جوان تر تیم تعامل و همکاری داشته باشند و تجربه های خود را با ایده های جدید آن ها پیوند بزنند.

باور کنید یا نه، غول های فناوری به دنبال حمایت از شرکت های کوچک بوده اند تا بتوانند به ایده ها و خلاقیت های آن ها بال و پر بدهند. سازمان های بزرگ همواره به دنبال شرکت هایی که ایده ها و مفاهیم جدیدی را به دنیا معرفی می کنند می گردند. این شرکت ها با ایده های نابشان، گزینه های بسیار مناسبی برای همکاری و حتی ادغام هستند. در اختیار گرفتن کسب و کارهای مبتکرانه و هوشمندانه یکی از کارهای معمول شرکت های بزرگی نظیر مایکروسافت و گوگل است. یکی از این نمونه های موفق، خرید 25 میلیون دلاری DocVerse توسط گوگل است. این کار، انجام پروژه ی Google Docs را سرعت بخشید، سرویسی که به کاربران این امکان را می دهد تا به راحتی با یکدیگر همکاری کنند و اطلاعات را به اشتراک بگذارند.

شناخت بهتر نیازهای مشتریان
پیش بینی می شود که تا پایان سال 2015، کاربران بیشتر از 180بیلیون دلار برای در اختیار گرفتن خدمات رایانش ابری هزینه می کنند. این مقدار، سطح گسترده ای از نیازهای مشتریان را پوشش می دهد. به دست آوردن تعداد زیادی مشتری باعث می شود که فراهم کنندگان سرویس های ابری درخواست ها و نیامندی های متفاوت مشتریان گوناگون را در یک دسته ی مشخص قرار دهند. در واقع مشتریان به جای مالکیت مشترک، بخشی از فضای ابری را در اختیار می گیرند. سرویس های شخصی در صورتی که نیازهای منحصر به هر فرد را جداگانه تامین کنند و یک تجربه ی کاربری غنی را در اختیار کاربران بگذارند، می توانند تفاوت عمده ای ایجاد کنند.

از آنجایی که شرکت های کوچک، کاربران کمتری دارند می توانند خدمات بهتری به مشتریان عرضه کنند. بر اساس تحقیقات Defaqto Research، 55 درصد مشتریان حاضر اند بابت تجربه ی مشتری (CX) بهتر، بیشتر هزینه کنند. استارتاپ هایی که مشتریان خود را می شناسند، می دانند که آن ها چه طور از خدماتشان استفاده می کنند و می توانند نیاز های آینده ی کاربران را پیش بینی کنند، نسبت به سایر رقبا برتری دارند. آن ها می توانند از این اطلاعات استفاده کرده و خدمات مناسبی به مشتریان خود ارائه دهند.

نتیجه گیری
به نظر می رسد که مشتریان نیز معامله کردن با شرکت های کوچک تر را ترجیح می دهند چرا که می توانند راحت تر با ارائه دهنده های سرویس های مد نظرشان در ارتباط باشند. بهتر است که شما نیز درباره ی عملکرد سرویس های ابریتان به طور شفاف و روشن با مشتری برخورد کنید. شرکت های بزرگ دیواری میان خود و مشتریان ایجاد می کنند. این موجب می شود که کاربران درباره ی نحوه ی مدیریت اطلاعاتشان احساس راحتی نکنند.

در اختیار گذاشتن فضای ابری بیشتر به ازای پرداخت هزینه ی کمتر، ممکن است در ابتدا بسیار جذاب به نظر برسد اما در دراز مدت، برای راضی نگه داشتن مشتریان کافی نیست. آنچه که موجب جلب رضایت مشتریان می شود، ارائه ی خدمات متناسب با نیازهای کاربران است. بنابراین شرکت های کوچک فرصتی عالی در اختیار دارند که باید از آن نهایت استفاده را ببرند.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon