واکنش ها به خبر پیوستن مایکروسافت به بنیاد لینوکس

واکنش ها به خبر پیوستن مایکروسافت به بنیاد لینوکس

اعلان اخیر مایکروسافت برای پیوستن به بنیاد لینوکس در سراسر جهان واکنش های خبری بسیاری در پی داشت؛ حدس و گمان هایی وجود دارد که این استراتژی مایکروسافت برای بر کنار کردن لینوکس است. در واقع به نظر می رسد که مدیران این غول نرم افزاری دنیا اعتقاد دارند که برای پیروزی در برابر دشمن، به جای آن که مقابلش ایستادگی کرد، می بایست به او ملحق شد!

با این حال، جیم زملین مدیر اجرایی بنیاد لینوکس توضیح داد که مایکروسافت یک «شرکت تغییر کرده است». سال ها پیش استیو بالمر لینوکس را به سرطان تشبیه کرد و هم اکنون این دو مجموعه به هم ملحق شده اند. پس می توان گفت «این مایکروسافت است مبتلا به سرطان شده است» که هفته ی گذشته بحث داغ دنیای تکنولوژی بود. حال خوش خیم یا بد خیم بودن این بیماری را باید از آقای بالمر جویا شویم (البته پس از مدتی، رویکرد آقای بالمر نسبت به فلسفه ی لینوکس تغییر یافت! برای آگاهی بیشتر در مورد این موضوع، به مقاله ی تغییر نگرش مدیرعامل اسبق مایکروسافت -استیو بالمر- در مورد سیستم عامل گنو/لینوکس مراجعه نمایید.)

با توجه به سابقه و شهرت مایکروسافت، بسیاری از مردم هنوز هم تمایلی به هضم حرکت اخیر مایکروسافت ندارند اما واقعیت امر آن است که این شرکت صادقانه به ترویج و توسعه اوپن سورس پرداخته است؛ چیزی که مدیران قبلی -من جمله استیو بالمر- آن را نادیده می گرفتند.

جیم زملین در مصاحبه ای با Computer World، شرح داد که مایکروسافت هیچ دشمنی با لینوکس و اوپن سورس ندارد. در واقع، اضافه شدن آن ها به جامعه لینوکس، به بهبود این اکوسیستم کمک زیادی می کند. همان طور که گفتیم برخی از افراد فکر می کنند این استراتژی مایکروسافت، برای از بین بردن  کامل لینوکس در آینده است. جیم زملین در جواب به این ایده گفت که وی طرفدار نظریه پردازی توطئه ای نیست و هرگونه احتمال از بین رفتن لینوکس به دست مایکروسافت را رد کرد و گفت:

اول از همه، هنگامی که شما به بنیاد لینوکس می پیوندید، موظف به حمایت از ماموریت سازمان ما، یعنی حمایت از رشد لینوکس و اوپن سورس می شوید. و مایکروسافت نه تنها به انجام این کار به عنوان بخشی از سازمان متعهد است، بلکه در حال حاضر هم این کار را انجام می دهد.

حال مایکروسافت بیش از پیش به اپن سورس روی آورده است؛ لینوکس را روی Azure اجرا، و Ubuntu را هم به عنوان یک ساب سیستم به ویندوز ۱۰ اضافه می کند. آن ها همچنین پلتفرم هایی مثل NET Core project. و PowerShell را به صورت اوپن سورس در دسترس قرار داده اند. 

مایکروسافت قبل از این که پنجره های خود را برای بنیاد لینوکس باز کند، یکی از اعضای گروه اوپن سورس Eclipse و بنیاد نرم افزاری Apache بود. این شرکت ممکن است متوجه شده باشد که بدون نگرش اوپن سورسی، قادر نخواهد بود زیاد به کار خود ادامه دهد! نظر شما درباره ی این استراتژی مایکروسافت چیست؟ آیا به بهبود اوپن سورس در دنیای تکنولوژی کمک خواهد کرد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon