همکاری IBM و Automation Anywhere برای ایجاد بات‌هایی که در کارهای اداری-دفتری کمک می‌کنند

همکاری IBM و Automation Anywhere برای ایجاد بات‌هایی که در کارهای اداری-دفتری کمک می‌کنند

چندی پیش اعلام شد که کمپانی‌های IBM و Automation Anywhere قرار است با یکدیگر در برخی حوزه‌های نرم‌افزاری همکاری‌هایی داشته باشند؛ درواقع این موضوع حاکی از یکپارچه‌سازی فناوری‌های این ۲ کمپانی برای اتوماتیک کردن هرچه بیشتر پروسه‌های کاری مبتنی بر داده می‌باشد.

Automation Anywhere از پلتفرم Robotic Process Automation یا به‌اختصار RPA خود استفاده کرده تا برای انجام تسک‌های کاری تکراری بات‌های نرم‌فزاری خاصی را ایجاد کند؛ این پلتفرم با نرم‌افزارهای اتوماسیون IBM مثل IBM Business Process Manager یا Operational Decision Manager ادغام و یکپارچه‌سازی خواهد شد تا برای اتوماتیک کردن و خودکارسازی تسک‌ها، رویکری گسترده‌تر و کارآمدتر ایجاد شود.

اساساً کسب‌وکارهایی که پروسه‌های خاصی را از طریق نرم‌افزارهای IBM مدیریت می‌کنند می‌توانند بات‌هایی را با استفاده از پلتفرم RPA کمپانی Automation Anywhere ایجاد کنند تا بتوانند پروسه‌ها و فرایندهای کاری را ساده‌تر و بهینه‌تر کنند. گفتنی است بات‌هایی که حاصل تلاش این ۲ کمپانی هستند قابل اجرا بر روی سیستم‌های کسب‌و‌کاری مبتنی بر کلود و سیستم‌هایی که به‌اصطلاح On-Permis (درون شرکتی) نامیده می‌شوند می‌باشند.

با اتوماتیک کردن و بهبود فرایندهای کسب‌وکاری، ‌این ۲ کمپانی قصد دارند که وقت کارکنان را آزادتر کنند تا بتوانند بیشتر و بهتر به مشتریان رسیدگی کنند؛ این موضوع درواقع استفاده از هوش مصنوعی را نه صرفاً در جایگزین کردن و به‌دست گرفتن تمام کار کارمندان بلکه در کمک کردن به کارمندان و کامل کردن کار آن‌ها نشان می‌دهد.

صنایعی مانند بانکداری، خدمات مالی و بیمه که معمولاً در آن‌ها باید یک سری از کارها را به‌صورت دستی انجام داد، ذی‌نفع همکاری با این ۲ کمپانی خواهند بود؛ همچنین این موضوع در مورد فرایندهایی که به‌شدت مبتنی بر داده هستند نیز صادق است. طبق گفتهٔ Denis Kennelly، مدیرکل IBM Hybrid Cloud:

توانایی پردازش و مدیریت هوشمندانهٔ دیتا به‌سرعت درحال تبدیل شدن به یک مزیت رقابتیه؛ ادغام Automation Anywhere و پلتفرم‌های مدیریت IBM یک راه جدید و قدرتمند برای کمپانی‌هاست که می‌تونن با به‌کارگیری اون‌ها، پروسه‌های کاری رو ساده‌تر کنن و درنتیجه کارمندان وقت کمتری رو صرف پرکردن فرم‌های گوناگون و وقت بیشتری رو صرف رسیدگی به مشتریان کنن.

به‌عنوان مثال، یک کارمند بانک می‌تواند از این بات‌ها برای آسان‌تر کردن پروسهٔ وام‌دهی یا باز کردن حساب جدید استفاده کند. این بات‌ها می‌توانند دیتای ضروری و لازم را از دیگر اسناد پیدا و جمع آوری کرده و وارد فرم‌های موردنظر کنند!

از میان شرکت‌هایی که به استفاده از هوش مصنوعی برای انجام تسک‌های به‌اصلاح یدی پرداخته، می‌توان به شرکت بیمهٔ The Hanover Insurance Group اشاره کرد که از بات‌های حاصل همکاری این 2 کمپانی برای مدیریت مؤثرتر فرایندهای اداری-دفتری خود استفاده می‌کند؛ این کمپانی اعلام کرده که این بات‌ها علاوه بر سرعت بخشیدن به انجام کارها، می‌توانند نقطهٔ شروعی برای افزودن قابلیت‌های پیشرفته‌تر در پروسه‌های کسب‌وکاری باشند.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon