مایکروسافت قصد دارد توزیع اوبونتو و ویندوز 10 را از طریق Creators Update ترکیب کند

مایکروسافت قصد دارد توزیع اوبونتو و ویندوز 10 را از طریق Creators Update ترکیب کند

مایکروسافت می خواهد تعداد زیادی ویژگی جدید را از طریق Creators Update در ویندوز 10 معرفی کند. این شرکت به دنبال افزودن ویژگی های کاربردی بیشتر در زیرشاخه لینوکسی ویندوز 10 و کنسول ویندوز است تا کارها را برای توسعه دهندگان آسان تر نماید. این اقدام مایکروسافت نیز در راستای اهداف قبلی خود مبنی بر از بین بردن مرز بین ویندوز و لینوکس صورت گرفته است. برای آشنایی بیشتر با جزئیات این خبر، با سکان آکادمی همراه باشید.

مایکروسافت در مراسم Build 2016 با معرفی Bash در ویندوز، دنیا را حیرت زده کرد و به دنبال آن، اقدام به عرضه نسخه ی اولیه ای برای ویندوز 10 Insider و سپس، نسخه نهایی در بروزرسانی سالانه ویندوز 10 نمود. از آن زمان تاکنون، مایکروسافت مشغول بررسی بازخوردها و معرفی ویژگی های جدید بوده است.

با اضافه شدن Bash لینوکس در ویندوز، مایکروسافت 3 شل جداگانه را در ویندوز 10 قرار داده است که عبارتند از Bash و Powershell و البته cmd. در کل، مایکروسافت با افزودن زیر شاخه اوبونتو لینوکس به ویندوز، تمرکز خود را روی گروه های متنوع تری از توسعه دهندگان قرار داده است. در ویدئویی که اخیرا منتشر شده، مایکروسافت به تعدادی از اصلاحات پایه یی اصطلاحا تحت عنوان آپدیت Creator که برای توسعه دهندگان صورت گرفته اشاره کرد که در ادامه نگاهی به این تغییرات می اندازیم:
- بهبود زیر شاخه لینوکسی ویندوز 10
- فعال سازی دامنه وسیع تری از فراخوان های سیستمی و با کارکرد بیشتر از طریق به کارگیری ابزارها، زبان ها و پلتفرم های بیشتر مانند: Go، Ruby، Java، node.js و غیره.
- بهبود پشتیبانی شبکه از طریق پشتیبانی از ping و ipconfig
- پشتیبانی کامل از اوبونتو 16.04
- Interop

ویژگی «Interop» باعث می شود تا انعطاف پذیری و راحتی بیشتری برای کار بین محیط های Bash و ویندوز فراهم شود. این ابزار باعث فعال سازی امکاناتی از جمله فراخوانی مستقیم فایل های exe ویندوز در Bash می شود. از طرف دیگر Interop برای آسان تر نمودن کلی کارها، امکان فراخوانی Bash در پاورشل ویندوز را در اختیار کاربران ویندوزی می گذارد. علاوه بر این، یکسری بهبودها در کنسول ایجاد گشته اند که مهم ترین آن ها عبارتند از:
• پشتیبانی کامل از رنگ های 24 بیتی
• پردازش بهتر در ادیتورهای emacs، vim، mac و غیره.
• پشتیبانی از ماوس

مایکروسافت برای تحت تاثیر قرار دادن توسعه دهندگان و کاربران لینوکس قدم های بزرگی برداشته و قصد دارد چهره ویندوز 10 را از پلتفرمی اختصاصی به چیزی فراتر تغییر دهد. این شرکت همچنین با غول های اپن سورسی مانند RedHat (به منظور استفاده از ردهت لینوکس در پلتفرم ابری Azure) و SUSE (از سال 2006) در زمینه های مختلف اقدام به همکاری کرده است. نیاز به توضیح هم ندارد که اخیرا مایکروسافت به عنوان یکی از حامیان اصلی، به بنیاد لینوکس پیوسته است که برای آشنایی بیشتر با این خبر، می توانید به مقاله ی چرا مایکروسافت به عنوان حامی اصلی به بنیاد لینوکس پیوسته است؟ مراجعه نمایید.

حال نوبت به نظرات شما می رسد. به نظر شما مایکروسافت با این اقدامات لینوکسی خود قصد دارد به مقابله با لینوکس بپردازد و آیا قصد دارد سهمی از بازار جامعه ی متن باز را نیز به خود اختصاص دهد؟ نظرات خود را با ما و سایر کاربران سکان آکادمی به اشتراک بگذارید.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon