تیم سازندهٔ کروم، از بهبود قابلتوجه کارایی این مرورگر محبوب نسبت به سال گذشته خبر داد؛ طبق اعلام گوگل در وبلاگ Chromium، تیم V8 برای سنجش کارایی، روش جدیدی را به کار گرفته که به جای بنچمارکهای پیشفرض، از صفحات واقعی وب استفاده میکند. با استفاده از اندازهگیری به روش تجربی در دنیای واقعی، این تیم توانست سرعت متوسط لود صفحات در کروم را نسبت به سال گذشته 10 تا 20 درصد بهبود دهد که بسیار قابلتوجه است. برای آشنایی بیشتر با این قابلیت، در ادامه با سکان آکادمی همراه باشید.
جزئیات این پست دربارهٔ روش کار تیم V8 به شکل زیر است:
با استفاده از تهیهٔ اسنپشات (تصویر فوری) از صفحات وب محبوب مثل ردیت، توییتر، فیسبوک و ویکیپدیا، شروع کردیم به اندازهگیری عملکرد آنها با دقت بیشتر. این تحقیق نشون میده رسیدن به حداکثر کارایی برای برخی وب اپلیکیشنهای بزرگ ضروریه، اما وبسایتهایی که محتوای معمولی ارائه میکنند بیشتر به عملکرد اولیهٔ خود یا سرعتی که برای شروع به اجرای اسکریپتها نیاز دارن وابستهاند.
پس از آن، این تیم توانست بهینهسازیهایی را معرفی کند که نتیجهٔ آن، بهبود میانگین سرعت لود صفحات، در کروم نسخهٔ 49 تا 56 به میزان 10-20 درصد بود.
این تیم از بنچمارک Speedometer استفاده کرد که در بسیاری از سایتها «به خاطر دربرداشتن فریمورکهای اصلی وب مثل ریئکت، آنگولار، امبر و جیکوئری» برای تخمین زدن کارایی به کار میرود و بهبود 25-35 درصدی در امتیاز Speedometer کروم مشاهده شد.
گوگل در آینده در نظر دارد بهینهسازيیهای بیشتری را به منظور بهبود کارایی جاوااسکریپت در الگوهای جدید اسکریپت وب عرضه کند که لایبرریها و فریمورکهای جدید و ویژگیهای جدید +ES2015 را شامل میشود. گوگل همچنین مدعی شده که محاسبهٔ کارایی در وبسایتهای واقعی بهجای استفاده از بنچمارکهای مرسوم، میتواند باعث بهتر شدن عمل بهینهسازی الگوهای جاوااسکریپت، برای کاربران و دولوپرها شود.