قابل‌توجه گیک‌ها: با پیدا کردن آگهی‌های مخفی در وب‌سایت اپل صاحب شغل در این کمپانی شوید!

قابل‌توجه گیک‌ها: با پیدا کردن آگهی‌های مخفی در وب‌سایت اپل صاحب شغل در این کمپانی شوید!

شرکت‌های بزرگ حوزهٔ تکنولوژی پروسه‌های دشوار و سخت‌گیرانه مخصوص به خود برای تأمین نیروی انسانی‌شان دارند. کار کردن در شرکت‌هایی مانند گوگل، فیسبوک، اپل و دیگر شرکت‌های فناورانه در سیلیکون‌ولی برای بیشتر مردم مانند تحقق یک رؤیاست ولی در‌عین‌حال گاهی این شرکت‌ها از روش‌های جالب و رازهای مخفی برای استخدام افراد مشتاق استفاده می‌کنند.

چند سال پیش، گوگل از روشی جالبی به‌عنوان Secret Search استفاده کرد که پروسهٔ استخدام افراد را از همان صفحهٔ جستجو آغاز می‌کرد. به‌نظر می‌رسد که اپل هم تمایل دارد از روش‌هایی این‌چنین -عجیب و غریب- برای جذب نیروی کار خود استفاده کند. آقای Zach Whittaker، سردبیر ZDNet یک آگهی استخدام اپل را در اعماق سایت این شرکت یافت که در ادامه جزئیات آن‌را بررسی خواهیم کرد.

تصویر بالا متعلق به صفحه‌ای است که برای مدتی در آدرس us-east-1.blobstore.apple.com قرار داشته است؛ در این صفحه، لوگوی معروف شرکت اپل را در بالا قرار داشت و در ادامه این جمله آمده بود که: 

سلام به شما! ما را پیدا کردید. ما به‌دنبال یک مهندس بااستعداد می‌گردیم برای توسعهٔ یک قسمت از یک زیرساخت بسیار مهم که در اکوسیستم اپل نقش اساسی خواهد داشت.

در ادامهٔ پیام، جزئیاتی آمده بود که مشخص کرد مهندسینی که برای این فرصت شغلی انتخاب خواهند شد با میلیون‌ها درایو، چندین اگزابایت از دیتا و ده‌ها هزار سرور سروکار خواهند داشت! دیگر نیازمندی‌های این موقعیت شغلی، طراحی و پیاده سازی اپلیکشن‌ها با مقیاس‌پذیری بالا، دانش جاوا نسخهٔ 8، آشنایی با ایده‌های مرتبط با سیستم‌های توزیع شده و تکنولوژی‌های مدرن در سرورها و غیره بود.

البته بعد از این‌که این آگهی توسط آقای Zach Whittaker پیدا شد، حال دیگر آدرس ذکر شده به یک صفحهٔ خطا منتقل می‌شود و این احتمال وجود دارد که این آگهی، از زمان پیدا شدنش تاکنون در جایی دیگر پنهان شده باشد.

بنابراین، اگر فکر می‌کنید توانایی‌های لازم برای یافتن از این قبیل آگهی‌های مخفی استخدام در سایت اپل را دارید، حتماً شانس خود را امتحان کنید اما پیش از دست به‌کار شدن، بهتر است به مقالهٔ ۳۰ سوال دشوار که در مصاحبه‌های شغلی Apple از متقاضیان پرسیده خواهد شد! مراجعه نمایید تا با فرایند مصاحبه در این شرکت بیشتر آشنا شوید.

نظر شما چیست؟ آیا از این روش استقبال می‌کنید و به‌نظر شما شرکت‌های ایرانی هم باید از این روش‌ها برای یافتن افراد خلاق و کنجکاو استفاده کنند؟ دیدگاه‌های خودتان را با ما در میان بگذارید.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon