فرصت‌های شغلی محبوب در 2013

فرصت‌های شغلی محبوب در 2013

اگرچه شرایط کار در کشورمان ایران با برخی از کشورهای پیشرو در سرتاسر دنیا متفاوت است، اما این در حالی است که با بومی سازی برخی از آمار و ارقام جهانی می توان ایران را نیز وارد بسیاری از بازی های جهانی کرد. لینکدین با مد نظر قرار دادن مهارت ها و همچنین تاریخچه استخدامی بیش از 259 میلیون کاربر، مشخص ساخت که پر طرفدار ترین مشاغل در سال 2013 کدام بوده اند. طبق آخرین گزارش شرکت لینکدین، اکثر شرکت های مطرح دنیا در سال 2013 به دنبال کارمندانی بودند که به نحوی کارشان با فناوری درگیر بوده است که به نظر می رسد این رویکرد در سال 2014 هم کمابیش دنبال شود.

در این گزارش آمده است که اولین جایگاه به بازاریابی شبکه های اجتماعی اختصاص پیدا کرده است و پس از آن مشاغل مرتبط با توسعه اپلیکیشن برای موبایل، رایانش ابری، زبان های برنامه نویسی پرل، پایتون و روبی و همچنین تحلیل آماری قرار گرفته اند.

اهمیت بیش از پیش فناوری
در سال 2013 توجه بسیاری از استارتاپ ها و شرکت ها به آموزش فنی معطوف شد به طوری که دوره های رایگان آنلاین که اصطلاحاً MOOCs نامیده می شوند بیش از پیش طرفدار پیدا کردند که از جمله محبوب ترین این دوره ها می توان به برنامه نویسی و طراحی وب اشاره کرد (به نظر می رسد که سکان آکادمی هم از این قافله عقب نمانده است).لازم به ذکر است که در دوره هایی از این دست بسیاری از کاربران به صورت خودآموز در بسیاری از دوره های فنی که اکثر شرکت های بزرگ به دنبال مهارت هایی از آن دست هستند شرکت نموده و راه را به منظور ورود به بازار کار برای خود باز نموده اند.

از جمله چنین استارت آپ هایی می توان به سایت غیر انتفاعی code.org اشاره کرد که توسط دو برادر ایرانی به نام های هادی و علی پرتوی و با حمایت بزرگان صنعت فناوری همچون مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک و همچنین بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت و ... تأسیس شد. در این سایت جریانی تحت عنوان "ساعت کدنویسی" مطرح شد که هدف از چنین جریان یا جنبشی سوق دادن افراد به خصوص بچه ها به سمت برنامه نویسی بود که با استقبال بی نظیری رو به رو شد.حال اگر بر سر دو راهی قرار گرفته اید که برای دانشگاه چه رشته ای انتخاب کنید و یا چه شغلی را برگزینید که از آینده خوبی برخوردار باشد، به طور حتم رشته ها و مشاغل مرتبط با فناوری جزو اولین گزینه های شما خواهند بود. جالب است بدانیم که بیش از نیمی از شرکت های معروف که کار کردن در آن ها لذت بخش است، از محیط کاری خوبی برخوردارند، و کارمندانشان از رضایت شغلی نسبتاً بالایی برخوردار می باشند شرکت هایی هستند که در حوزه فناوری و آی تی فعالیت می کنند.

پیش از این گفتیم که بازاریابی شبکه های اجتماعی در گزارش شرکت لینکدین از بهترین جایگاه برخوردار است اما ممکن است این سوال برای شما پیش آید که اصلاً بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟اگر بخواهیم لیستی از بخش هایی که موجب ارتقاء یک شرکت نوپا می شوند تهیه کنیم به مواردی همچون روابط عمومی، منابع انسانی و توسعه بازار بر خواهیم خورد و این در حالی است که مورد جدیدی هم تحت عنوان "بازاریابی شبکه های اجتماعی" به این لیست اضافه شده است.بسیاری از شرکت ها برای پیشرفت خود فارغ از این که در چه حوزه ای فعالیت می کنند نیازمند کارشناسانی غیر فنی هستند که به توسعه، بازاریابی و ارتقاء محبوبیت برند آن شرکت بپردازند. در این رابطه از استارت آپ ها گرفته تا شرکت های بزرگ و کوچک همه و همه به اهمیت قدرت و نفوذ رسانه های اجتماعی پی برده و برای شناساندن محصولات و خدمات خود به افراد به استفاده از این شبکه ها روی آورده اند.

از این رو این شرکت ها نیازمند کارشناسانی هستند که با ساختار شبکه های اجتماعی آشنا بوده و به راحتی بتوانند محصول یا خدمات شرکتشان به گروه هدف بشناسانند. لیست زیر در برگیرنده 25 مهارتی است که اکثر شرکت های مطرح دنیا در سال 2013 به دنبال آن بوده اند:

یک: بازاریابی شبکه های اجتماعی
دو: توسعه اپلیکیشن برای موبایل
سه: رایانش ابری
چهار: زبان های برنامه نویسی پرل، پایتون، روبی
پنج: تحلیل آماری
شش: طراحی رابط گرافیکی کاربر یا GUI
هفت: منابع انسانی
هشت: بازاریابی دیجیتال و آنلاین
نه: توسعه بازار و مدیریت روابط عمومی
ده: سیستم های اطلاعاتی و پرداختی
یازده: اطلاعات تجاری
دوازده: مهندسی و ذخیره اطلاعات
سیزده: برنامه نویسی وب
چهارده: طراحی الگوریتم
پانزده: مدیریت پایگاه داده
شانزده: انیمیشن و گرافیک کامپیوتری
هفده: زبان های برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس
هجده: نرم افزارهای Middleware
نوزده: زبان برنامه نویسی جاوا
بیست: تحلیل گر نرم افزار
بیست و یک: روابط عمومی
بیست و دو: مدیریت مهندسی نرم افزار
بیست و سه: امنیت اطلاعات
بیست و چهار: برنامه ریزی استراتژیک
بیست و پنج: سیستم های مدیریت و ذخیره سازی داده ها

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon