بر اساس تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه پرینستون آمریکا، صدها وبسایت کلیکها و نوع رفتار ما در اینترنت را رصد میکنند که از جملهٔ این وبسایتها میتوان به The Guardian ،Reuters ،Samsung ،AlJazeera ،WordPress و دیگر سایتهای معروف اشاره کرد!
بیشتر کاربرانی که در فضای مجازی حضور دارند نسبت به این موضوع آگاهی دارند که تمامی رفتارها، سِرچها و بازدیدهای ایشان از وبسایتها و در کل هر کاری که در اینترنت میکنند ثبت میشود اما این گزارش میتواند در مورد چگونگی این مسئله مطالب جدیدی را آشکار سازد. با استفاده از چیزی به اسم Session Replays، تمامی رفتارها و هر گونه تعامل کاربران با ماوس و کیبورد ذخیره میشود. در این تحقیق که توسط مرکز فناوری اطلاعات و امنیت پرینستون انجام شده است، برخی از شرکتهایی که مبادرت به این کار میکنند هم معرفی شدند که از آن میان میتوان به SessionCam ،UserReplay ،FullStory ،Clicktale ،Yandex ،Smartlook و Hotjar اشاره کرد.
این گزارش توضیح میدهد بعضی از شرکتهایی که بررسی شدهاند به کاربران پیشنهاد میدهند که تا حد امکان کمتر از قابلیت پر کردن خودکار فرمها استفاده کنند. اطلاعات مهم معمولاً هنگامی توسط خود کاربر به اشتراک گذاشته میشوند که برای ثبت یک سرویس یا انجام یک پرداخت اقدام مینماید و انتظار دارند که سرویس مد نظر کاملاً ایمن و محرمانه باشد. Paul Edon، مدیر شرکت امنیتی Tripwire در مصاحبهای با BBC گفته است:
اولین نگرانی اینه که ثبت Keystroke (تعامل کاربر با کیبورد) افراد بدون اطلاع آنها از این واقعیت مسئلهای غیرقانونی هست و اگر وبسایتها به کاربران هشدار ندهند که حرکات اونها رو ضبط میکنن و بدون دانش قبلی کاربران اطلاعات رو ذخیره کنن، فعالیتشون مجرمانه تلقی میشه.
به غیر از نقض حریم خصوصی شما، دانستن اینکه این امر خطرناک است نیز مهم میباشد. این گزارش اشاره کرد که اکثر وبسایتها پسورد ما را ثبت نمیکنند اما در بسیاری از موارد در نسخههای موبایل (ریسپانسیو دیزاین) این کار ۱۰۰٪ صورت نمیگیرد و در نهایت اطلاعات حساسی منجمله رمزعبور، شماره کارت اعتباری و حتی رمز کارت اعتباری ممکن است لو رود!