Uber، شرکت ارائه دهندهٔ خدمات حملونقل، دو نفر از مدیران سابق گوگل را به منظور کار بر روی تیم مهندسی خود به استخدام درآورده است. آمیت سینگال، رئیس سابق بخش جستجوی گوگل پس از پیوستن به Uber، به عنوان معاون ارشد ریاست مهندسی شروع به کار کرده است و کوین تامپسون که پیشتر معاون رئیس بخش مهندسی در گوگل بود، در Uber به عنوان معاون رئیس مهندسی بازار به آمیت سینگال گزارش خواهد داد. برای آشنایی بیشتر با جزئیات این خبر، با سکان آکادمی همراه باشید.
آمیت سینگال در کنار مدیر ارشد فناوری (توان فام)، هر دو زیر نظر تراویس کالانیک کار خواهند کرد. تامپسون در کار جدید خود، مدیریت کارهایی مانند اعزام راننده و قیمتگذاری سفرها را مدیریت خواهد کرد.
سینگال که مدیر اصلیترین بخش گوگل یعنی جستجو بود، بعد از ۱۵سال، در فوریه ۲۰۱۶ بازنشسته شد. تامپسون نیز پس از ۱۲ سال همکاری با گوگل، در ماه نوامبر گذشته رسما استعفا خود را اعلام کرد. جا دارد که بگوییم قبل از استعفا، تامپسون در قسمت تبلیغاتی YouTube فعالیت میکرده است. یک مدیر اجرایی دیگر مشغول به کار تبلیغات و یکی از مدیران سابق گوگل، مارگو جورجیادیس هم به تازگی از این شرکت جدا شدهاند. جورجیادیس همکاری خود را با گوگل از سال ۲۰۰۹ آغاز کرد و به طور پیوسته، از بهترین مدیران بخش تبلیغاتی مانند Brandcast یوتیوب شناخته میشد. جالب است بدانید که در پروژه Brandcast، گوگل تلاش میکرد تا نامها و برندهای شناخته شده را جذب کند تا در یوتیوب سرمایهگذاری کنند.
به نظر شما چه اتفاقی روی میدهد که شرکت بزرگی همچون گوگل در نگهداری نیروهای باسابقهاش با مشکل روبهرو شده است؟ نظرات خود را با ما و سایر کاربران سکان آکادمی به اشتراک بگذارید.