شرکت در چالش کدنویسی NASA موسوم به HPFCC و افزایش پرفورمنس کدهای ۳۰ سالۀ این سازمان

شرکت در چالش کدنویسی NASA موسوم به HPFCC و افزایش پرفورمنس کدهای ۳۰ سالۀ این سازمان

ناسا چالشی به‌نام High Performance Fast Computing Challenge و یا به‌طور خلاصه HPFCC را طراحی نموده تا از برنامه‌نویسان برتر برای بهبود عملکرد نرم‌افزار FUN3D خود کمک بگیرد.

توسعهٔ پروژۀ نرم‌افزاری FUN3D ناسا، سال‌ها پیش و در دهۀ 1980 آغاز شد؛ در سازمان از این نرم‌افزار به منظور شبیه‌سازی دینامیک سیالات استفاده می‌شود (علاوه‌ بر ناسا، شرکت‌های دیگری مانند لاکهید و بوئینگ نیز از این نرم‌افزار در بهینه‌سازی محصولات خود بهره می‌برند.)

اکنون ناسا به دنبال دولوپری است که بتواند با کدهای این نرم‌افزار کار کند؛ بنابراین به‌منظور جذب افراد مستعد، چالش HPFCC را مطرح نموده است. ناسا به کسی که بتواند طراحی FUN3D را طوری تغییر دهد که بر روی سوپرکامپیوتر Pleiades، به‌میزان 10 تا 10000 برابر سریع‌تر اجرا شود، جایزه می‌دهد.

Doug Rohn مدیر برنامۀ مفاهیم جدید هوانوردی ناسا موسوم به TACP اظهار داشت که این رقابت درنهایت به افزایش سرعت بخش محاسبات دینامیک سیالات (CFD) منجر شده و بهترین‌ها در آن برنده خواهند شد. 

شرکت در این مسابقه قوانین خاصی دارا است؛ نخست این که FUN3D یک نرم‌افزار اصطلاحاً Export-Controlled است (یعنی امکان صادر کردن آن به سایر کشورها وجود ندارد) و بنابراین به‌طور رسمی نمی‌تواند در اختیار افرادی قرار بگیرد که خارج از ایالات متحده هستند و فقط شهروندان ایالات متحده امکان شرکت در این رقابت را دارند. نکتۀ بعدی در مورد سن شرکت کنندگان است که باید بیشتر از 18 سال باشد و نکتۀ آخر این‌که FUN3D بااستفاده از زبان Modern Fortran نوشته شده است (این زبان نسخۀ به‌روز شدۀ زبان برنامه نویسی قدیمی و نسبتاً گمنام Fortran است.)

شرکت‌کنندگانی که در بخش ایده‌پردازی در جایگاه اول و دوم قرار گیرند، به‌ترتیب جوایزی به مبلغ 10000 و 5000 دلار و دولوپرهایی که در بخش معماری نرم‌افزار چنین جایگاهی را به‌خود اختصاص دهند به‌ترتیب جوایزی به مبلغ 15000 و 10000 دلار دریافت خواهند کرد.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon