تنها 26% از مدیران شرکت‌های تکنولوژیکی برای IoT برنامه‌ریزی کرده‌اند!

تنها 26% از مدیران شرکت‌های تکنولوژیکی برای IoT برنامه‌ریزی کرده‌اند!

IoT صنعتی بخش عظیمی از انقلاب صنعتی چهارم است، اما تنها 26٪ از مدیران شرکت‌های تکنولوژیکی برنامه‌ریزی مدونی برای این تغییر و تحولات دیجیتالی دارند! این آمار، بر اساس نتایج تحقیق در سال 2017 در Industry of Things World است که بر روی 1124 نفر از تصمیم‌گیرنده‌های تأثیرگذار در دنیا انجام شد به طوری که این تحقیق نشان داد بیشتر آن‌ها اهمیت پیاده‌سازی IoT صنعتی را می‌دانستند، اما بیشتر منتظر بودند ببینند که چه آینده‌ای در انتظار این تکنولوژی است (برای آشنایی بیشتر با انقلاب صنعتی چهارم، می‌توانید به مقالهٔ 10 مهارتی که برای موفقیت پس از انقلاب صنعتی چهارم باید آن‌‌ها را کسب کرده باشید مراجعه نمایید.)

نتایج این تحقیق، مشابه تحقیقات دیگر در زمینهٔ #اینترنت اشیاء صنعتی در ماه‌ها و سال‌های گذشته بود به طوری که 45٪ از افراد در این تحقیق گفتند که شرکت آن‌ها برای تغییرات دیجیتالی هیچ‌گونه برنامه‌ریزی ندارد اما در عین حال 29٪ گفتند که یک برنامه‌ریزی کلی و در عین حال ساده داشته‌اند و خبر ناامیدوارکننده هم اینکه کمتر از یک‌چهارم این افراد، از یک برنامه‌ریزی جامع و هدفمند برخوردار بوده‌اند! به عبارت دیگر، تنها 16٪ از این افراد گفتند که شرکت آن‌ها یک برنامه‌ریزی جامع دارد و 69٪ گفتند که یک برنامه‌ریزی جزئی دارند که معمولاً شامل یک برنامۀ آزمایشی یا مشاوره با دولوپرهای IoT صنعتی برای دانستن مزایای آن می‌شود (در همین راستا، می‌توانید به مقالهٔ‌ 6 راه برای تبدیل شدن به یک دولوپر IoT مراجعه نمایید.)

با وجود همین حرکت کُند به سمت IoT صنعتی، 88٪ افراد گفتند که اینترنت اشیاء در موفقیت شرکت‌شان نقشی حیاتی دارد و این در حالی است که سرمایه‌گذاری در IoT صنعتی تا ۱۰ سال آینده ممکن است به بیش از 1 تریلیون دلار برسد و سازمان GE Digital پیش‌بینی کرده که تجهیزات صنعتی متصل از طریق اینترنت تا سال 2030 به ارزش 60 تریلیون دلار خواهد بود!

این موج عظیم سرمایه‌گذاری می‌تواند به این معنی باشد که تنها فکر کردن یک شرکت دربارۀ پیاده‌سازی اینترنت اشیاء، به وسیلۀ برنامه‌ریزی جامع رقبا برای آیندۀ دیجیتالی به راحتی شکست خواهد خورد.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon