talent-campaign-ads-banner
بالاخره آه اپل دامان کریس لاتنر (خالق زبان برنامه‌نویسی سوئیفت) را گرفت و وی تسلا را ترک کرد!

بالاخره آه اپل دامان کریس لاتنر (خالق زبان برنامه‌نویسی سوئیفت) را گرفت و وی تسلا را ترک کرد!

پیش از این در خبری تحت عنوان سازندهٔ زبان برنامه‌نویسی Swift اپل، به شرکت خودروسازی تسلا می‌پیوندد!، گفتیم که خالق زبان برنامه‌نویسی سوئیفت اپل -Chris Lattner- به شرکت تسلا پیوست؛ حال طی هفته‌هایی که گذشت، خبر ترک وی از این شرکت تنها بعد از 6 ماه که به‌عنوان مهندس بخش اتوپایلت شرکت خودروسازی Tesla مشغول به‌کار بود، مثل بمب صدا کرد؛ یکی از منابع نزدیک به وی، گفته است که کریس لاتنر عاشقانه کارش را دوست داشته و دلیل خروجش از شرکت تسلا را کنار نیامدن با مدیرعامل این شرکت یعنی ایلون ماسک بیان کرده است! 

فردی که آخرین اخبار در مورد تنش‌های میان این کارمند و ایلون ماسک را بیان کرده است، حاضر به ارائهٔ جزئیات بیشتری نشد؛ به‌هرحال، پس از حدود 6 ماه اختلاف‌نظر، هر دو طرف تصمیم به ترک او می‌گیرند و چنین تصمیمی به‌نوعی چیزی بین یک استعفاء دوستانه و یک اخراج محترمانه بوده است. در پی این گزارشات، تسلا اظهارات لاتنر را تأیید کرد و گفت:

او شخص مناسب برای کار ما نبود و از همین جهت تصمیم به ایجاد تغییر گرفتیم اما برایش بهترین‌ها را آرزو داریم.

لاتنر بعد از 11 سال کار برای شرکت اپل در حوزه‌های مختلف به‌خصوص توسعهٔ زبان جدید اپل به‌نام Swift، در ژانویهٔ 2017 تصمیم گرفت به تسلا برود و از آنجایی که تسلا علاقه عجیبی به کار با مهندسان شرکت اپل دارد، بسیار از این تصمیم او استقبال کرد (برای آشنایی بیشتر با زبان سوئیفت اپل، به مقالهٔ زبان برنامه نویسی Swift اپل: از سیر تا پیاز مراجعه نمایید). لازم به‌ذکر است که تسلا آن‌قدر به اپل ارادت دارد که بنا به گزارشی، پس از نقل مکان اپل به ساختمان جدید سفینه‌ای شکل درحال ساختش، قرار است به مقر فعلی این شرکت در کوپرتینو واقع در ایالت کالیفرنیا برود.

درست در ماه ژانویه 2017، خبر پیوستن لاتنر به تسلا جزو اخبار جنجالی بود؛ همان‌طور که می‌دانیم، لاتنر یک دولوپر نرم‌افزار بسیار موفق است و مهم‌تر از آن، او خالق زبان برنامه‌نویسی Swift برای شرکت اپل بوده است.

اما شرکت تسلا دست روی دست نگذاشته و Jim Keller -یکی از غول‌های سخت‌افزار که پیش از این در شرکت AMD هم فعالیت داشته است- را جایگزین لاتنر کرد و تمامی مسؤلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بخش اتوپایلت تسلا را به عهدهٔ وی گذاشت. به‌نظر می‌رسد که درحال‌حاضر تمرکز تیم می‌بایست روی سخت‌افزار باشد چرا‌که شرکت Mobileye که سخت‌افزارهای تسلا را تأمین می‌کرد، پس از مرگ صاحب یک Model S تصمیم گرفت که قرارداد خود را با این شرکت تجدید نکند.

برای بخش نرم‌افزار، شرکت تسلا Andrej Karpathy، یک نابغه در زمینهٔ چشم‌انداز کامپیوتری و یادگیری ژرف که تجربهٔ چندانی در مدیریت تیمی ندارد را استخدام کرده است؛ او مستقیم با شخص آقای ایلون ماسک سخت‌گیر در ارتباط است و به او گزارش می‌دهد و قسمت خوب ماجرا این‌که مانند لاتنر کوچکترین مشکلی با این موضوع ندارد چراکه سابقهٔ کار با وی را در شرکت OpenAI داشته است و به این گزارش دادن‌ها عادت دارد (OpenAI شرکتی است که آقای ماسک برای فعالیت در زمینهٔ تکنولوژی‌های هوش مصنوعی تأسیس کرد و شخصاً مدیرعاملش شد.)

به نقل از دانیل مویی از Business Insider، در 7 ماه گذشته 3 نفر برای کار در بخش نرم‌افزار اتوپایلت تسلا استخدام شده‌اند اما هیچ‌یک دوام نیاورده‌اند: استرلینگ اندرسون، دیوید نیستر، و آخری هم لاتنر. این احتمال وجود دارد که این فشارها و تغییرات پی‌در‌پی به دلیل قولی باشد که آقای ماسک در مورد خودرویی خودران که قرار است تا پایان سال 2017 به بازار عرضه کند داده است. به گفتهٔ وی، این خودرو قادر است بدون راننده، فاصلهٔ بین لس‌آنجلس تا نیویورک را طی کند. 

لاتنر هم‌اکنون به شرکت Uber پیوسته است اما احتمال دارد که امکان بازگشت به اپل نیز هنوز برای او وجود داشته باشد؛ در رزومهٔ به‌روزرسانی شدهٔ لاتنر عبارات مثبتی در مورد تسلا به چشم می‌خورند. به‌طور مثال، او نوشته است:

در تسلا چیزهای زیادی یاد گرفتم، خیلی زیاد کار کردم و کلی هم بهم خوش گذشت؛ من به برنامه‌های تسلا ایمان دارم و برای تیم نرم‌افزاری جدیدش آرزوی موفقیت می‌کنم.

 به‌نظر شما آیا با اتفاقاتی که مابین لاتنر و اپل رخ داده، این غول نرم‌افزاری/سخت‌افزاری حاضر است مجدد با وی قرارداد امضاء کند یا خیر؟ نظرات و دیدگاه‌های خود را در این رابطه با ما و سایر کاربران سکان به اشتراک بگذارید.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon