الکسا، کورتانا و سیری چگونه ‌می‌توانند به اتوماسیون کسب‌ و‌ کارها کمک کنند؟

الکسا، کورتانا و سیری چگونه ‌می‌توانند به اتوماسیون کسب‌ و‌ کارها کمک کنند؟

در چند سال گذشته، سازمان های تجاری به شدت بر فناوری همه جانبه اتکا داشته‌اند به طوری که تغییرات موثری در روند انجام کارها و حتی رقابت در بازار به وجود آورده‌اند. همچنین اینترنت قابلیت یکپارچه‌سازی متقابل بین پلتفرم‌های متفاوت را بسیار راحت‌تر کرده، به ویژه زمانی که دستگاه‌های بیشتری به یکدیگر متصل می‌شوند. در حالی که راه‌های ارتباط با گذشت زمان ساده‌تر از قبل می‌شوند، خطوط بین واقعیت و دنیای دیجیتال، به مرور کم رنگ‌تر از پیش به نظر می‌رسند. اگرچه هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی بحث‌های داغی در سال 2016 بودند، ولی در سال 2017 انتظار داریم که کاربران بیشتری در فضای کلود، همگامی بیشتری با خرید و فروش به وسیله بات‌ها داشته و زندگی و کارهای خود را با دستیاران دیجیتالی همچون الکسای آمازون، کورتانای مایکروسافت و سیری اپل هماهنگ کنند.

در سال گذشته، گوگل و مایکروسافت سرویس‌های هوش مصنوعی قوی‌تری را به پلتفرم‌های کلود خود اضافه کرده‌اند. خدمات تجزیه و تحلیل هوش‌ مصنوعی شرکت Salesforce، استارتاپ‌های گوناگونی مانند سایت سفری Gogobot -سایتی که هوش مصنوعی را در اپ‌های جدید خود استفاده کرده- را به خود جذب کرده است . این سرویس به هر کسی با دانش برنامه‌نویسی مقدماتی، اجازه می‌دهد تا چت‌بات ساخته و به توسعهٔ آن بپردازد. این روند به استارتاپ‌های کوچک، پهنای باند مورد نیاز برای ایجاد بات‌های خودشان را می‌دهد. در مقیاس بزرگتر، به کارگیری بات‌های دیجیتال، به معنی صرفه‌جویی در هزینه و زمانی است که به طور معمول در همگام سازی دستی داده‌ها و یا طبقه‌بندی آن‌ها به هدر می‌رود.

در سال ۲۰۱۶، بسیاری از غول‌های نرم‌افزاری دنیا مشغول به بهبود تجربهٔ کاربری و گسترش قابلیت‌های یادگیری ماشینی برای حل مشکلات خود بودند. هر چه جلوتر می‌رویم، نرم‌افزارهای جدید با این قابلیت‌های از پیش تعیین شده، وارد میدان می‌شوند و در نتیجه همگرایی تجربهٔ کاربری با راه‌حل‌های بهبود یافته و قابلیت‌های خود-یادگیرندهٔ پیچیده‌ای به روی کار می‌آیند.

در سال ۲۰۱۷، شاهد تولد یک نوع کاملا جدیدی از نرم‌افزارها هستیم که برگرفته از هوش مصنوعی به عنوان پایه و زیربنای آن‌ها است؛ استفاده از بات‌ها در زندگی روزمرهٔ ما بیش از پیش خواهد شد، به طوری که کاربران خواهند توانست بر روی شغل خود تمرکز بیشتری داشته و زمان خود را روی حفاظت دستی داده‌ها هدر ندهند. ما هم اکنون در دوره‌ای به سر می‌بریم که مردم می‌خواهند برای داشتن امکانات بیشتر، کم‌تر خرج کنند. این دوره‌ای است که گرایش به سوی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در حال تغییر چشم‌انداز فناوری است.

بات‌های الکسا، کورتانا و سیری
بهترین و شناخته شده ترین بات‌های تاکنون کورتانای مایکروسافت، الکسای آمازون، و سیری اپل هستند. در عین حال، در سال ۲۰۱۶ متوجه شدیم که در آینده قرار است شاهد ظهور فناوری‌هایی باشیم که از راهکارهای ساده‌تر و پیچیدگی کمتری نسبت به دستیاران دیجیتال امروزی برخوردارند. همان‌طور که تکنولوژی به سرعت در حال متحول کردن زندگی روزمرهٔ ما است، تقاضای کاربران برای داشتن تعاملی ساده با سیستم‌های سازمانی در محل کار افزایش می‌یابد. در یک کلام، فناوری در حال تغییر است تا ارتباطات مابین انسان و سیستم‌ها بهبود یابند.

با تحقیقات اخیر وبسایت Markets and Markets، پیش‌بینی شده است که تا سال ۲۰۲۰، بازار هوش مصنوعی به ارزشی بیش از ۵ میلیارد دلار برسد. سال ۲۰۱۷، به جای پر کردن فرم‌های از پیش تعریف شده، کاربران قادر خواهند بود از هوش مصنوعی با خدمات ارتباطی آسان بر روی سرویس‌های آشنا از جمله اسلک، فیسبوک و توییتر استفادهٔ بهینه ببرند. همچنین، این قابلیت‌های جدید در ایجاد شرایط ساده برای همکاری متقابل کارکنان با یکدیگر و شرکت‌هایی که کارمندان دور-کار دارند نیز مفید خواهد بود. با توجه به این که شرکت‌ها همچنان از طریق سیستم‌های مبتنی بر کلود مشغول به کار هستند، سال ۲۰۱۷ از لحاظ انجام وظایف دیجیتال، به طرز قابل توجهی آسان‌تر خواهد بود.

وظایف خودکار
کارهایی از قبیل گزارش هزینه‌ها، اوراق زمان‌دار، و سایر داده‌هایی که با تاریخ سر و کار دارند، خودکار و کارآمدتر می‌شوند. در این شرایط، کارکنان ماهر، تمرکز بیشتری بر کارهای اصلی خود خواهند داشت. به عبارت دیگر، هوش مصنوعی و بات‌ها، افزایش و بهره‌وری و سودمندی، هزینه‌های عملیاتی کمتر و خدمات بهبود یافته برای مشتریان در سراسر جهان را به همراه خواهند داشت. در واقع، هوش مصنوعی چنان برای شرکت‌ها مهم خواهد بود که شرکت تحقیقاتی گارتنر پیش‌بینی کرده است که ۳.۵ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۷ در سطح جهان، بر روی IT سرمایه‌گذاری خواهد شد که این روند، برای اولین بار در افزایش سرمایه‌گذاری‌ها به این شکل است و رشد خود را به سرعت ادامه خواهد داد تا به آینده‌ای همگام با تکنولوژی دست پیدا کنیم.

سال آینده، برای سازمان‌های تجاری یک منبع جدید رقابتی و همچنین برای بخش دولتی، توانایی دستیابی بیشتر با خرج کم‌تر را به همراه خواهد داشت. شرکت‌ها نیز می‌توانند گامی فراتر در کارایی و بهره‌وری برداند تا کارکنان از کارهای خسته‌کننده رها شده و خدمات بهتری به مشتریان خود را ارائه دهند. با توجه به تمام کارایی‌های هوش مصنوعی و دستیاران دیجیتال، قطعا ارزش توجه و سرمایه‌گذاری در این زمینه وجود دارد.

از بهترین نوشته‌های کاربران سکان آکادمی در سکان پلاس


online-support-icon