مهندسین شبکه اجتماعی توییتر همواره در تلاش هستند تا تعادلی مابین کیفیت و کمیت در این شبکه اجتماعی نسبتاً محبوب ایجاد کنند و به همین منظور هم چندی پیش تغییری در این شبکه اعمال کردند که به موجب آن کاربران در حین استفاده از توییتر کمتر اذیت خواهند شد. این تغییر جدید مربوط به صفحات مکالمات کاربران است. پیش از این، وقتی کاربری یک توییت یا صفحه مکالمه را مشاهده می کرد، تمامی پاسخها به آن توییت به صورت پیوسته در معرض دید کاربر قرار می گرفت. چنین قابلیت برای توییت های معمولی مشکل چندان حادی ایجاد نمیکرد اما وقتی پای توییت های پرطرفدار به میان می آید، این سبک نمایش پاسخها کمی مشکل ساز بود.
با اعمال این تغییرات جدید، از این پس وقتی شما صفحه مخصوص به یک توییت را باز می کنید، خاص ترین پاسخها به آن توییت در وهله اول بر اساس الگوریتم خاصی در معرض دید شما قرار خواهد گرفت. به گفته مدیر محصول شرکت توییتر -آکارشان کومار- "در این الگوریتم جدید از معیارهای متنوعی برای مشخص شدن پاسخهای برتر استفاده میشود. همچون بسیاری از دیگر قابلیتهای توییتر، ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا تجربه کاربری بهتری را برای کاربرانمان ایجاد کنیم تا ایشان به مراتب راحتتر بتوانند بهترین و مرتبط ترین توییت ها را بیابند.
این قابلیتی که ما افزوده ایم قابلیتی ضروری بوده است چرا که بسیاری از مکالمات پرطرفدار توییتر از دل پاسخهایی که مابین کاربران رد و بدل میشود بیرون میآیند که معمولاً هم در تایم لاین ها نمایش داده نمیشوند اما این آپدیت جدید ما کمک شایانی به نمایان شدن آن پاسخها خواهد کرد." این سیاست جدید توییتر تا حدود زیادی شبیه به راهکاری است که فیسبوک آیتم های خبری را در بخش News Feed خود فیلتر میکند اما توییتر آن را برای تک تک توییت ها در نظر گرفته است.
علاوه بر این، مکالماتی که در زیر یک توییت صورت میگیرند به دسته های مختلفی تقسیمبندی میشوند که به موجب آن به مراتب راحتتر میتوان مکالمات مورد علاقه را دنبال کرد و صرفاً پس از کلیک کردن روی مکالمه مورد علاقه، کلیه پاسخهای مرتبط با آن نمایش داده خواهند شد.
لازم به ذکر است که هماکنون این آپدیت ها در نسخه تحت وب توییتر اعمال شدهاند و در آیندهای نه چندان دور در اپ موبایل این شبکه اجتماعی هم اعمال خواهند شد.
نکتهای که در اینجا می بایست مد نظر قرار داد این است که آپدیت های مداوم توییتر جزو یکی از نقاط قوت آن است اما در عین حال این آپدیت ها میتوانند برای کاربران این شبکه اجتماعی دردسر ساز نیز باشند به این شکل که اگر کاربری در این شبکه اجتماعی وجود داشته باشد که گهگاهی به پروفایل خود سر میزند و جزو کاربران ثابت نباشد، ممکن است از این الگوریتم های جدید خبردار نشده و به همین خاطر هم کمی دچار سردرگمی شود.
به هر حال، تغییری که در بالا به آن اشاره شد تغییر کوچکی است اما در عین حال گامی نسبتاً خوب در جهت ایجاد UX بهتر در این شبکه اجتماعی محسوب می شود.