µTorrent با برخورداری از میلیونها کاربر، یکی از محبوبترین درگاههای تورنت در جهان به حساب میآید و این در حالی است که Brahm Cohen، بنیانگذار کمپانی BitTorrent، قول داده که با اِعمال یکسری تغییرات بنیادین، سرویس به مراتب بهتری در آینده در اختیار کاربرانش قرار دهد (لازم به ذکر است که µTorrent تلفظ صحیحاش میکروتورنت است اما یوتورنت تفلظی است که بین کاربران رواج دارد و این هم به دلیل شباهت ظاهری است که µ یا حرف u دارد.)
اگر پای صحبتهای آقای Cohen بنشینیم، وی به زمانی اشاره میکند که او و تیماش دورهٔ سختی را به دلیل استخدام افرادی از خارج شرکت تجربه کردهاند به طوری که به دو نفر از اقوام نزدیکش به نامهای Bob Delamar و Jeremy Johnson اشاره میکند که به عنوان مدیران اجرایی BitTorrent انتخاب شدند و قصد داشتند تا µTorrent را به Netflix دیگری تیدیل کنند؛ ولی در عوض با اجرای تعداد زیادی از طرحهای بدون هیچگونه توجیه منطقی و استخدامهای بیضابطه، تقریباً داشتند شرکت را به مرز ورشکستگی میرساندند!
عملی نشدن ایدهٔ Maelstorm
این دو فامیل نزدیک در برابر طرح Maelstorm که یک پروژهٔ پیادهسازی تورنت بر روی مرورگر اختصاصی شرکت بود هم ایستادگی کردند و مانع از اجرای این طرح در زمانی شدند که میتوانست بیشترین اثربخشی را داشته باشد؛ پروژهای که میتوانست سالها زودتر آغاز شود. بنا بر گفتههای آقای کوهن:
جرمی تصمیم گرفت پروژهٔ Maelstorm رو راهاندازی نکنه زیرا فکر میکرد که ایدههای ناب بهتری داره که از این طرح خیلی موفقتر خواهند شد؛ ولی در انجام اون کارها کاملاً ناتوان بود و هیچ کدوم رو نتونست به سرانجام برسونه و باعث شد که اون ایدهٔ ناب هم عملاً از بین بره!
آیندهٔ درخشان µTorrent با امکان نصب روی مرورگر دلخواه کاربران
آقای کوهن در مورد آیندهٔ µTorrent که بر پایهٔ مرورگر خواهد بود هیچ تردیدی ندارد به طوری که روی هم رفته، تنها تفاوتش این خواهد بود که دیگر بر روی مرورگر اختصاصی خودش نخواهد بود بلکه بر روی همان مرورگری که کاربران علاقمند به استفاده از آن هستند نصب خواهد شد! ممکن است که پروژهٔ Maelstrom مُرده باشد، اما بسیاری از ویژگیهای آن، مثل پخش زنده و غیره بر روی µTorrent جدید اجرا خواهند شد.
این تغییرات به یوتورنت این امکان را میدهند تا به تمرکز بر تبلیغات روی مشتری ادامه دهد اما در عین حال قابلیت دسترسی تورنت را برای کاربران بیشتری فراهم میکند؛ مخصوصاً برای کسانی که کمتر از اینترنت سر در میآورند و ممکن بوده قبلاً از این سرویس به دلیل این برداشت که کار با آن برایشان آسان نیست، استفاده نمیکردند.
این تغییرات همچنین یک گام بلند برای قابلیت پخش زنده خواهد بود. در واقع، اجرای این ایده به پشتوانهٔ پلتفرمهایی که کاراییشان اثبات شده و مرورگرهایی که دائماً در حال آپدیت هستند، به µTorrent این اجازه را میدهد تا امکانات جدید را سریعتر و با هزینهٔ به مراتب کمتر به مشتریانش ارائه دهد.
لازم به ذکر است که این کار همچنین تجربهٔ لذت تماشای فیلم یا شنیدن موسیقی را قبل از دانلود تمام فایل برای کاربر میسر میسازد و در عصر حاضر که دنیا دنیای پخش زنده است، µTorrent هم همسو با سایر پیشتازان این صنعت به سمت آینده حرکت خواهد کرد.